VALEPA VOITTI AKAA-VOLLEYN MYÖS PÄLKÄNEELLÄ

av-valepa-palkane-web.jpg

(19.9.2020, Harri Mattila)Lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuvat VaLePa ja Akaa-Volley kohtasivat toisen kerran viikon sisään. Pelipaikkana oli perjantai-illassa Pälkäneen Luja-Lukon kotisali Kostia-Areena. VaLePa kamppailun lukemin 3-0 (25-18, 29-27, 25-21). Mutta ylimääräisen neljännen erän Akaa-Volley vei selvästi 15-25.

Ensimmäinen erä kesti vain 22 minuuttia. Akaa-Volley pysyi VaLePan kokeneen pelinrakentajan Mikko Eskon pyörittämän sastamalalaismyllytyksen kyydissä vain erän alussa. VaLePa on alkavalla kaudella keskipituudeltaan poikkeuksellisen pitkä joukkue. Yli kaksimetriset kolossit hyökkäsivät joka suunnalta korkealta ja kovaa. Ottelun toinen erä oli tasainen ja yleisöön menevä. Akaa-Volleylla oli saumat erävoittoon, mutta lopulta lentopallojumalat asettuivat VaLePan puolelle. (Kuva: Rami Myllymaa / Riiviö Images) (Aamulehden ottelutallenne)

KAUDEN ALOITUS LÄHESTYY - AKAA-VOLLEY - KARELIAN HURMOS HETI MONARILLA!

pelit20-21-web.jpg

(18.9.2020, Akaa-Volley)Mestaruusliigan runkosarja alkaa osaltamme la 3.10. kotiottelulla Karelian Hurmosta vastaan. Aikuisten kymppikortin hinta on 150€, eläkeläisten / opiskelijoiden kortit 125€. Runkosarjan yksittäisten ottelulippujen hinnat ovat aikuisilta 17€, eläkeläisiltä / opiskelijoilta 14€, 12 - 16v 5€, alle 12v ilmaiseksi.

Kymppikorttia voi käyttää yksi hlö tai sillä voi tulla matsiin isommalla ryhmällä. Kortti toimii ns. leimakorttina. Kymppikortit soveltuvat erinomaisesti myös yritysten henkilökunnan käyttöön. Varauksia otetaan vastaan myös osoitteessa: info@akaavolley.fi (Muutokset otteluohjelmaan mahdollisia)

VALEPA HUNAJATURNAUKSEN YKKÖNEN

saulisinko-web.jpg

(13.9.2020, Harri Mattila)VaLePan lentopallon Mestaruusliigakauteen valmistautuva joukkue on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Mikko Eskon (42) ja Anssi Vesasen (40) johtama konkarikaarti on saanut rinnalleen neljä 2000-luvulla syntynyttä pelimiestä. Sekoitus toimi hyvin Akaan viiden joukkueen Hunajaturnauksessa. Sastamalalaiset hävisivät turnauksessa ainoastaan yhden pelin.

Loppusijoituksissa kakkospaikan napannut Vantaan Ducks onnistui yllättämään viime vuosien kestomenestyjä VaLePan lukemin 2-1 (25-20, 18-25, 16-25). VaLePan hyökkäyspeli onnahti ottelussa pahasti. Tehot putosivat 37 prosenttiin. (Hunajaturnaus 2020, Markku Ruonalan pelikuvat, löytyy myös Facebookista) (Tulokset / tilastot) (Aamulehden tallenteet, 9 ottelua)