AKAA-VOLLEYN MESTARUUSLIIGAPAIKKA VAHVISTUI

(Akaan Seutu, Ma 15.5.2017, Harri Mattila)

Äitienpäivä vietettiin hienossa kevätsäässä ja monissa kodeissa skoolattiin oikein kuohujuomilla. Akaa-Volleyn hallituksen jäsenet nostivat varmasti viikonloppuna maljoja kahteen otteeseen. Ensin juhlittiin äitejä ja sitten mestaruusliigapaikan varmistumista.

 

Liigakarsinnan voittanut Akaa-Volley sai oikeuden hakea paikkaa Suomen lentopalloilun korkeimmalta sarjatasolta. Seuran johto onnistui pikavauhdilla täyttämään kaikki mestaruusliigan johdon asettamat ehdot.

 

Viikonloppuna saapui odotettu viesti:

Mestaruusliigan hallitus on tänään käsitellyt Akaa-Volleyn ja Nurmon Jymyn liigapaikkahakemukset. Mestaruusliigan hallitus toteaa, että Akaa-Volley ja Nurmon Jymy ovat toimittaneet riittävässä laajuudessa joukkueen/seuran tiedot Mestaruusliigalle talouden, organisaation ja joukkueen osalta ja niiden perusteella joukkueet todetaan tässä vaiheessa liigakelpoisiksi.

 

Terveisin, Jussi Jokinen, toiminnanjohtaja

Akaa-Volleyn ensimmäisen mestaruusliigakauden tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen ilman karsintoja. Harjoitukset ovat jo käynnissä. Huhu kertoo, että ensimmäisinä pelaajasopimukset allekirjoittaneet Joni Mikkonen ja Hasse Mattila ovat hioneet hihapeliään pallotykin suosiollisella avustuksella.

(Kuva: Kimmo Penttinen / Aamulehti)