ENNAKKO: AKAA-VOLLEY - TEAM LAKKAPÄÄ (22.2.22 / Harri Mattila)
 

Akaa-Volleylla ja Team Lakkapäällä tärkeä kamppailu

Akaa-Volley saa torstaille kotisaliinsa vieraita Napapiiriltä. Team Lakkapää otti viime viikonloppuna kahteen kertaan selkeästi takkiinsa Loimaalla. Se saapuu varmasti sisuuntuneena Pirkanmaan puolelle. Nyt, kun yleisö taas pääsee Toijalan Monarin lehtereille, lappilainen sisu joutunee koetukselle. Akaa-Volley Fan Club ja muut akaalaiset lentopallofanit käyttänevät meluhuuliaan niin, etteivät vieraiden pelaajat taida paljoa valmentaja Salgadon ohjeita kuulla. Lisäksi Akaa-Volley palaa kehiin lyhyen "koronatauon" jälkeen ja uhkuu pelihaluja.

Torstain pelin on tärkeä molemmille joukkueille. Akaa-Volleylla on Lakkapää-matsin jälkeen runkosarjassa enää kolme peliä jäljellä. Valmentaja Kunnarin on saatava kuviot kuosiin, jotta mitalihaaveet pysyvät hengissä.

- Nyt pitää saada porukka pysymään terveenä ja harjoituksissa seuraavien viikkojen aikana, pohtii Akaan kakkosvalmentaja Hasse Mattila.

Lakkapää puolestaan taistelee TUTO Volleyn ja Ettan kanssa sarjataulukon hännillä. Ducks on ehkä karannut tavoittamattomiin? Rovaniemeläisillä on kunniakas liigahistoria takanaan - kahdeksan mitalia velvoittaa taistelemaan liigapaikasta aivan loppuun asti. Ykkösen kärjessä olevat kovakuntoiset Lempo Volley ja Kyyjärven Kyky eivät varmaankaan kiinnosta karsintavastustajina.

Olympialaiset toivottavasti herättivät kaikki penkkiurheilijat "koronaunesta". Nyt on aika seurata kaikkea urheilua livenä. Lentopallokin on ehdottomasti parasta paikan päällä. Akaa-Volley ja Team Lakkapää ovat valmiit sen todistamaan torstaina Akaassa Toijalan Monitoimihallissa. Peli alkaa kello 18.30. Ottelulippuja saa etukäteen tutusti Toijalan Nesteeltä ja tällä kerralla myös Viialasta Kuntoaskel Oy:stä. Kipi kapi lippukauppaan! Toki lippuja myydään myös Monarin ovella. Ja jos laiskottaa, niin sohvan nurkastakin näkee, kun avaa h-hetkellä
Ruutu+-palvelun töllötimeen.


LML

Monarin yläkerrassa sijaitsevat Akaa-klubi ja Ravintolamaailma Kruuna & Klaavan anniskelualue aukeavat tuntia ennen matsin alkua eli klo 17.30. Akaa-klubin tarjoiluista vastaa tällä kertaa Lounaspirtti, joka loihtii varmasti herkulliset tarjottavat klubivieraille. Iso kiitos! Viialasta matsiin pääsee parhaiten Hämeen Turistiauton fanibussilla, joka lähtee Taksiaukiolta klo 17.30. Paluukyyti 15 min ottelun päättymisen jälkeen. Meno-paluu vain 5e. Otteluliput voit ostaa ennakkoon Toijalan Nesteeltä, josta saat lipun oston yhteydessä myös 30% alennuskupongin autopesulaan. Viialassa lippuja myy ennakkoon Kuntoaskel. Fanimatka Sastamalaan sunnuntaina 6.3.

ennakko-av-lakkapaa.jpg