ENNAKKO: AKAA-VOLLEY - RAISION LOIMU (10.2.22 / Harri Mattila)
 

Tiukka otatus Akaassa lauantaina

Mestaruusliigan runkosarjan ratkaisut lähestyvät vääjäämättä. Muutama kierros enää edessä ja paljon on vielä auki. Akaa-Volley on taulukossa kakkosena, mutta kaikkien todennäköisyyksien mukaan VaLePa ohittaa akaalaiset ennen pudotuspelejä. Vai ohittaako? VaLePa on osoittanut haavoittuvuutensa. Lisäksi Tiikerit on ilmoittautunut vakavaksi ehdokkaaksi aivan runkosarjan kärkeen.

Joka tapauksessa kaikki loput ottelut ovat tärkeitä. Niin myös Akaa-Volleyn ja Raision Loimun kohtaaminen lauantaina Akaassa.

Joulukuun puolivälissä Akaa-Volley sai tylysti takkiinsa raisiolaisten käsittelyssä. Valmentaja Aitor Barreros sanoikin tuon ottelun olleen Loimun paras syyskaudella. Kun joukkueiden tiedetään yleisesti ottaen parantavan kauden kuluessa, Akaa-Volley saa venyä parhaimpaansa pitääkseen sarjapisteet omassa sarakkeessaan.

- Totta. Sieltä on tulossa kovaa hyökkäävä joukkue. Meidän pitää puolustaa kuin Tiikerit viime viikonloppuna. Muutoin ei kunnian kukko laula, pohti Akaan valmentaja Olli Kunnari.

Loimun hyökkäysvoiman on joissakin arvioissa katsottu turhaan olevan yhden miehen, hakkuri Ali Fazilin varassa. Mainitussa joulukuun neljän erän pelissä tilastoihin kirjattiin: Fazil 17/+3, Smits 16/+9, Mäki 12/+10, Einisamarein 8/+8, Rahko 11/+3, … On siinä Akaa-Volleyn valmennustiimillä purtavaa.

Mutta lauantaina meillä kaikilla on tilaisuus seurata, kuinka tuo pureskelu onnistuu. Ottelu alkaa Akaan Toijalan taajaman Monitoimihallissa klo 17. Katsomo on nyt yleisölle auki ja lipun voi hakea vaikka etukäteen Toijalan Nesteeltä. Tuttuun tapaan peliä voi seurata myös
Ruutu+-palvelun kautta.


LML

Viialasta Monarille pääsee kätevimmin Hämeen turistiauton bussilla, joka lähtee Viialan taksiaukiolta klo 16 ja takaisin 15 min ottelun päättymisestä. Lähempääkin otteluun kannattaa tulla ilman omaa autoa, niin pääsee ennen matsia ja pitkällä erätauolla (tai vaikka koko matsin ajan) nauttimaan Ravintolamaailma Kruuna & Klaavan anniskelualueen antimista. Anniskelualueelta näkee matsinkin erinomaisesti. Alue aukeaa tuntia ennen matsia eli klo 16. Pelipäivän kuljetuksiin löytyy apu myös Taksiliikenne Mikkolalta. Pelin ja jatkojen jälkeen turvallisen kyydin kotiin voit varata täältä.

av-loimu-ennakko.jpg