AKAA-VOLLEY - KORONA, ENSIMMÄINEN ERÄ VOITETTU (16.5.2020)

 

Voitto ensimmäisestä erästä, taistelu jatkuu!

Koronan aiheuttama taloudellinen ahdinko

Lanseerasimme koronapandemian alettua kampanjamme liigan virtuaalifinaalista Akaa-Volley vastaan Korona. Tavoitteemme oli tähän virtuaalifinaaliin myydä niin paljon lippuja, että Monarin yleisöennätys rikkoutuu. Tämän tukikampanjan avulla pyrimme pienentämään koronan aiheuttamaa taloudellista ahdinkoa. Pudotuspelien jäätyä pelaamatta arvioimme sen aiheuttaman taloudellisen tappion olevan meille menestyksestä riippuen 40 000 eurosta reiluun 90 000 euroon.

Virtuaalifinaaliin on nyt myyty yli 850 lippua. Kampanjamme sai positiivista julkisuutta valtakunnallisia medioita myöden, kun esim. YLE Urheilu ja MTV Urheilu nostivat sen esiin omissa kanavissaan televisiota myöden.

Virtuaalifinaalin tuotto on meille noin yhden pudotuspelien kotiottelun tuoton verran eli sen merkitys on meille iso. Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille! Monarille tehdään seuraavan kauden alkuun mennessä taulu, johon kaikkien virtuaalifinaaliin lipun ostaneiden nimet kirjataan. Se taulu jää muistoksi tästä meneillään olevasta kaikin puolin haastavasta ajasta ja ennen kaikkea siitä hienosta yhteisöllisyydestä, joka joukkueemme ympärillä on.

Lupasimme myös, että jos virtuaalifinaalissa tehdään ns. Monarin yleisöennätys, teemme sen kunniaksi "Mestaruuslippikset". Ne on nyt tilattu ja saapuvat lähiaikoina. Näitä lippiksiä tehdään vain 100 kpl, joista parikymmentä menee joukkueelle, joten myyntiin jää noin 80 lippistä. Järjestimme Facebookissa kyselyn lippikseen painettavasta tekstistä. Ehdotuksia tuli hyvin ja niistä mielestämme osuvimpana painettavaksi valikoitui Anttijussi Vikmanin ehdotus
"COVID-19/20 CUP CAP"


Lippisten tilaukset osoitteeseen: info@akaavolley.fi

PÄÄTTYNEEN KAUDEN VELVOITTEET HOIDETTU

Olemme tänään maksaneet alkuperäisen aikataulun mukaisesti viimeiset kauden 2019-2020 palkat ja kaikki muutkin päättyneeseen kauteen kuuluvat maksut on hoidettu ajallaan. Yhteistyössä eri sidosryhmiemme kanssa selvisimme siis kuivin jaloin koronan aiheuttamasta taloudellisesta ahdingosta tämän kevään osalta.

KIITOS KAIKILLE MATKASSA MUKANA OLLEILLE!


Taistelu koronaa vastaan jatkuu yhteiskunnan joka osa-alueella. Epävarmuus tulevaisuudesta aiheuttaa paineita meille jokaiselle. Jotta selvisimme päättyneestä kaudesta, jouduimme muutaman kymppitonnin verran syömään etukäteen ensi kauden rahoja. Joukkueen budjettia on nyt pienennetty samassa suhteessa, mutta olemme silti saaneet jalkeille erittäin kilpailukykyisen joukkueen, jonka runko säilyy pitkälti samana kuin päättyneellä kaudella. Yhteistyöllä, positiivisuudella ja huumorilla tästä selviämme. Ja kun oikein fiksuja olemme, opimme näistä haastavista ajoista niin paljon, että olemme tulevaisuudessa entistä vahvempia.

KLUBI 2027

Tämänhetkisen suunnitelman mukaan tulevan kauden on määrä alkaa normaaliin tapaan syys-lokakuun vaihteessa. Monista epävarmuustekijöistä huolimatta työt joukkueen taustalla jatkuvat mahdollisimman normaalisti. Mitä paremmin olemme valmistautuneet, sitä nopeammin tästä pandemiatilanteesta päästään palaamaan normiarkeen. Edelleen kantava voima yhteistyökumppanipuolella on Klubi 2027. Se on verkosto, jonka avulla joukkue uskoo pääsevänsä tavoitteeseensa. Viime kauden hyvien otteiden myötä tavoite voidaan jo muuttaa mitalista mestaruudeksi. Eli Klubi 2027 tekee töitä sen eteen, että juhlimme mestaruutta viimeistään 10 vuoden kuluessa liiganoususta eli keväällä 2027.

Klubi 2027-yhteisön toimintaakin pitää tietysti kehittää koko ajan. Yhteisöön kuuluvat yhteistyökumppanimme, jotka ovat mukana tekemässä markkinointiyhteistyötä vähintään 2000 eurolla / kausi. Viime kaudella klubissa oli reilut 50 yritystä. Jokaisella yrityksellä on omat syynsä olla mukana verkostossamme, joten pyrimme tarjoamaan hyvin monipuolista yhteistyötä. Varsinkin nyt haastavana aikana pitää kehitellä uusia yhteistyökuvioita, jotta voimme olla mahdollisimman hyvin kumppaneidemme apuna tästä taloudellisesti hankalasta tilanteesta nousemisessa. Näkyvyyden lisäksi tarjoamme etenkin verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä sekä elämyksiä, jotka tuovat sisältöä elämään. Toimintamme on viihdebisnestä, jonka tekemisessä kaikilla sidosryhmillämme on merkittävä rooli.

Pääyhteistyökumppaneita Klubi 2027-jäsenistä ovat ne, jotka panostavat markkinointiyhteistyöhön vähintään 6 000€ / kausi. Tästä haastavasta tilanteesta huolimatta olemme solmineet tuleviksi vuosiksi jo yksitoista pääyhteistyösopimusta:


AKAAN KAUPUNKI
ETELÄ-PIRKANMAAN OSUUSPANKKI
LEOMUOVI
PIRKANMAAN OSUUSKAUPPA
SOMERON SÄÄSTÖPANKKI
TILI JA TARKASTUS OLLI LEHTIMÄKI
TOIJALAN KONE JA KULJETUS

TOIJALAN LVI-PALVELU
TOIJALAN RAKENNUSTARVIKE
TOIJALAN TILITOIMISTO
VEIKON KONE VALKEAKOSKI

Iso kiitos niille yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat jo lähteneet mukaan yhteistyöhön seuraavaksikin kausiksi!

Kumppanuudet tuottavat parhaan tuloksen, kun niiden eteen tehdään töitä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Tämän vuoksi monet kumppanuussopimuksemme on tehty kahden tai kolmen kauden mittaisiksi. Tämä tiivistää yhteistyötä ja antaa samalla meille paremman mahdollisuuden kehittää toimintaamme.

Neuvottelut jatkuvat viikoittain monien tahojen kanssa. Kevään aikana olemme tarjonneet Klubi 2027-jäsenillemme veloituksetonta mainosaikaa LED-ulkomainosnäytöltämme ja kesän ajaksi teemme vielä tarjouksen, jossa emme veloita kesän mainosajasta mitään, kun sitoutuu ostamaan seuraavan liigakautemme ajaksi uuden kampanjan.

Haastakaa meitä suunnittelemaan sellaisia kumppanuussisältöjä, jotka ovat juuri teille sopivia.

Akaa-Volley ry
Markku Kuoppa
Toiminnanjohtaja
+358 50 360 2304
markku.kuoppa@akaavolley.fi