PÄÄTTÄVÄISESTI KOLMANTEEN LIIGAKAUTEEN

 

Kausi paketissa ja uutta kautta kohti. Toinen liigakausi osoitti, että olemme tehneet joukkueena töitä koko raskaan kauden ja sijoituksena oli runkosarjan 6. sija ja paikka seurahistorian ensimmäisiin mutta ei todellakaan viimeisiin pudotuspeleihin.

Lähdemme kolmanteen liigakauteen taas hieman uusiutuneella ja nuorentuneella joukkueella. Uskon että olemme vahvasti taistelemassa jokaista joukkuetta vastaan sekä pystymme haastamaan jokaisen vastustajan vahvalla asenteella, se varmasti palkitaan runkosarjan päätyttyä pudotuspelipaikalla.

Akaa-Volleyn pitkän tähtäimen tavoitteena on olla liigan mitalipeleissä viimeistään kaudella 2027.

Tämän unelman toteuttamiseksi olemme toimineet yhdessä yhteistyökumppaneitten kanssa ja luoneet toimivan yhteisön, joka on KLUBI 2027. Iso kiitos kaikille kumppaneillemme, että olette vahvasti mukana yhteistyössä rakentamassa tulevaa menestystä!

Tavoitteeseen pääsemiseksi ammattimaistamme toimintamme jokaista osa-aluetta pienin askelin. Tässä toiminnan ammattimaistamisen matkalla teemme varmasti myös paljon virheitä, joista toivottavasti otamme opiksemme. Olemme saaneet kerättyä seuran taustoihin ison joukon toimijoita, joilla jokaisella on oma tehtävänsä tässä kokonaisuudessa.

Näemme todella tärkeänä paikallisen ja lähialueiden junioritoiminnan kehittämisen, mistä osoituksena on solmittu yhteistyö- ja farmisopimus Lempo-Volleyn kanssa - toivonkin että näillä yhteistyö avauksilla saadaan juniorilentopallo osaksi pelaajapolkua aina liigajoukkueeseen asti.

Liigatasolla pelaaminen ei enää onnistu mitenkään pelkästään perinteisen seuratoiminnan kautta. Laadukas toiminta vaatii väkisin myös bisnespuolen. Olemme kevään 2019 aikana panostanut voimavaroja koko organisaation toiminnan kehittämiseen. Luomme ohjausmallin ja strategian millä Akaa-Volley jatkaa kohti unelmaa 2027.

Toivonkin että kotihallissamme Monarilla on tupa täysi. Uskon että meidän fantastinen faniporukka kasvaa ja kulkee myös vieraspelimatkat joukkueen tukena tulevalla kaudella.

Toivonkin että akaalainen lentopallo nähdään jatkossakin positiivisena koko Akaan ja Etelä-Pirkanmaan yhteisenä juttuna.