AKAA-VOLLEYN KUMMIYRITYKSET KAUDELLA 21-22

Urpo Sivula, Valioasennus

Pääyhteistyökumppanimme Valioasennus toimii hakkurimme Upin kummina.

Valioasennus palvelee rakenne- ja tuotesuunnittelussa. Alihankinnasta tulevat alumiini- ja teräsovet, -ikkunat ja julkisivurakenteet sekä teräs- ja rautarakenteet asennetaan hyvin valittujen alihankintaketjujen toimesta, mikä takaa tuotteiden laadun ja valioluokan tuotteet sekä asennukset aina aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

Upi ja Akaa-Volley kiittävät! INSTAGRAM

upi-valioasennus.jpg

Joni Mikkonen, Urjalan kunta

Urjalan kunta toimii kapteenimme Joni Mikkosen kummina. Joni on nyt muutaman vuoden asunut Urjalassa ja viihtynyt perheineen hyvin. Visit Urjala-sivujen mukaan Urjala on mielentila. Vaikea sanoa miten se Jonista näkyy, mutta positiivisesti varmaankin.

Koemme itsemme vahvasti pirkanmaalaiseksi yhteisöksi, jolla on varsinkin naapurikunnistamme runsaasti faneja. Normioloissa Urjalasta käy paljon katsojia otteluissamme ja myös taustajoukoissamme urjalalaiset ovat vahvasti edustettuina.

Iso kiitos yhteistyöstä
URJALA.FI / VISITURJALA.FI ja kaikki urjalaiset fanimme sekä yhteistyökumppanimme. Nähdään Monarilla taas kun se on rajoitusten hellittäessä mahdollista!

joni-urjala.jpg

Saku Tuomivaara, Akaan Seutu

Pelaajiemme kummiyritysten esittelyvuorossa passarimme Saku Tuomivaaran kummi Akaan Seutu.
 

Yhteistyö Akaan Seudun kanssa on varsinkin nyt liigakausiemme aikana ollut tiivistä. Tiedottajamme tekee säännöllisesti sisältöä Akaan Seudun kanaviin lähinnä ottelutapahtumista. Myös kausijulkaisumme tuotannossa Akaan Seutu on merkittävä kumppani sekä sisällön että julkaisun taiton ja jakelun osalta.

Tavoitteena on edelleen tiivistää yhteistyötä mm. digitaalisiin kanaviin tehtävän sisällön osalta. Akaan Seudun kummipelaaja Saku Tuomivaara nähtäneen jatkossa myös sisällöntuottajana tarinoille siitä, mitä joukkueen arjessa tapahtuu otteluiden välissä. Toimintamme on päivittäistä ja ottelutapahtumat vain osa kokonaisuudesta. Ihmiset, kohtaamiset, pelimatkat, treenit ja kaikki sattumukset matkan varrelta ovat monesti kertomisen arvoisia mielenkiintoisia tarinoita, joita pyrimme yhdessä Akaan Seudun kanssa jatkossa tuomaan esille entistä enemmän.

Kiitos yhteistyöstä!

Akaan Seutu somessa:
Facebook / Twitter / Instagram

sakuT-akaanseutu-web.jpg

Kristo Kollo, Liikuntakeskus Fitbox

Aloitamme joukkueemme pelaajien kummiyritysesittelyt virolaispelaajamme Kriston kummista Liikuntakeskus Fitboxista. Kristo ja muu joukkueemme treenaa säännöllisesti Fitboxin erinomaisissa tiloissa.

Fitbox tarjoaa runsaasti eri vaihtoehtoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja fyysisen kunnon parantamiseen. Haluat sitten treenata yksin, valmentajan kanssa, pienryhmissä tai isommalla porukalla. Fitboxilla kaikki on mahdollista.

Fitbox tarjoaa sinulle laajan kattauksen mukaansatempaavia ryhmäliikuntatunteja, elämyksellistä sisäpyöräilyä, tehokkaita crosstraining-tunteja sekä monipuoliset, laadukkaat kuntosalipalvelut ammattitaitoisia personal trainereita unohtamatta.

Lue lisää palveluista:
FITBOX.FI / Facebook / Instagram / YouTube


Kristo ja ja muu joukkue kiittävät. Ei menestys ainakaan treenipaikkojen laadusta jää kiinni!

001-kristo-fitbox.jpg