LIIGAAN! (AKAA-VOLLEY - LIIGA-RIENTO 3-0 / 22, 19, 16)

 

Akaa-Volley vakuuttavaan voittoon ja liigapaikkaan upean kotiyleisön tukemana. Lue Akaan Seudun artikkeli tästä ja tsiigaa jälkilähetys tekstin alapuolelta. Harri Mattilan tuoreempi artikkeli Akaan Seudussa (julkaistu 10.4.2017).

KIITOS!

Nyt kun Akaa-Volleyn some-toimitus on haukannut hieman happea eiliseltä ja kirjoittelu taasen luonnistuu järkiperäisesti, on aika kiittää lämpimin halausten kera KAIKKIA joukkueen mukana olleita seurahenkilöitä sekä muita seura-aktiiveja.

 

Yksi Facebook-viesti ei riitä alkuunkaan selittämään sitä tunnetta joka perjantai-iltana 7.4.2017 Monarin tulikuumassa hornankattilassa tunnettiin. Jos olit paikan päällä, voit varmasti allekirjoittaa sen että luultavasti ainakin muutama ihonkarva nousi sinultakin pystyyn? :D Kiitos yleisölle melusta joka siivitti joukkueen hienoon lentoon!

Luultavasti menee hetki kunnes jengi on sulattanut tämän tapahtuman merkityksen kunnolla. Kiitos etenkin talkoolaisille. Heidän avullaan halli on ollut aina valmiina koitoksiin/siivottu pelien jälkeen. Tätä merkitystä ei voida korostaa liikaa. Kaikkia ihmisiä on mahdotonta kiittää tässä erikseen, mutta uskomme että jokainen on saanut tässä vaiheessa tietyllä tapaa osansa kiitosten suhteen :)

 

Akaa-Volleyn tulevaisuus on avoinna hienoille mahdollisuuksille, ja aika näyttää mikä tulee olemaan joukkueen suunta. Tämän menestyksen myötä, some-toimitus toivoo että joukkueen imago on noussut päivitysten myötä ja täten saanut kaivattua julkisuutta. Kiitokset Akaan Seudulle, Markku Ruonalalle, Tommi Alholle (TomVisual) sekä muille media-lähteille jotka ovat tuoneet esiin joukkueen edesottamuksia.

Kiitos Hämeen turistiauton Kari Pakkalalle joka on kuljettanut joukkueen turvallisesti pelipaikoille!

 

Some hiljenee nyt samalla kun kausi on saatu pakettiin. Päivityksiä tippuu toki vielä kun saadaan tämä loppuhärdelli purettua... Pistäkäähän viestiä kavereille ym. että tulevat tykkäämään/seuraamaan Facebook-, Instagram- ja Twitter-sivuja myös tulevaisuudessa!

 

PS. Ideoita markkinoinnin suhteen otetaan vastaan 24/7, eli jos sinulla on ajatuksia sittä kuinka saada Akaa-Volley vieläkin paremmin esiin some-kanavilla+muualla, ota rohkeasti yhteyttä. Median tuottajia tms. kaivataan aina!