top of page

Akaa-Volley hyökkäsi Hurrikaanin nurin


Mestaruusliigan runkosarja on puolessa välissä. Akaa-Volleylla on 15 ottelua pelattuna nyt, kun se kohtasi Hurrikaani Loimaan perjantai-iltana. Syksyn ennätyspakkanen paukkui Loimaan palloiluhallin nurkissa ja aika hyytävä oli Hurrikaanin valmentaja Jussi Heinon ilmekin pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Tulostaululla olivat vieraiden hyväksi lukemat 1 – 3. Pöytäkirjaan merkittiin erälukemiksi 17-25,25-27,25-20 ja 17-25.


Hurrikaani kykeni horjuttamaan Akaa-Volleyn peliä ainoastaan silloin, kun sen syöttö oli riittävän painava. Muutoin ottelua mentiin akaalaisten tahdissa.


- Mukava oli passeja jaella, kun pallo kuoli tasaisesti joka pelipaikalta, kiitteli Akaa-Volleyn parhaana palkittu Anton Välimaa.


Antonin passit jakautuivatkin tasaisesti joka ilmansuuntaan. Toki hakkuri Ali Fazli sai tutusti eniten ruokaa (41 passia), mutta pallon tappaminen onkin miehen päätyö. Eniten Akaa-Volleyn voittoa selittää Hurrikaania tehokkaampi hyökkäyspeli. Akaalaiset onnistuvat pisteen arvoisesti joka toisessa hyökkäyksessään, kun kotijoukkueen onnistumisprosentti jäi selkeästi heikommaksi. Akaa-Volleyn pelaajakohtaiset tilastot kertovat: Fazli 23/+10, Petty 14/+6, Beik 13/+5, Tyynismaa 7/+4 ja Välimaa 6/+4 ja Pitkänen 5/+4. Myös torjuntapeli onnistui hienosti: 13 tappotorjuntaa ja runsaasti vaimennuksia.Akaa-Volleyn joukkue ja talkooväki pääsee joulun viettoon ensi keskiviikon jälkeen, kun ensin on isännöity Turusta saapuvaa TUTO Volleyta. Ottelu alkaa Akaa Areenalla klo 18.30 ja siihen on vapaa pääsy. Lisäksi Someron Säästöpankki tarjoaa ilmaisen bussikyydin Toijalan suunnalta. Bussi starttaa Toijalan torilta klo 17.40.


Hämeen Turistiauton (https://www.turistiauto.com/) busseissa on onneksi tilavat tavaratilat. Antonin saama parhaan pelaajan palkinto ei olisi pikkuauton tavaratilaan mahtunut ; ) (kuvaaja: Anssi Rämö)54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page