top of page

Akaa-Volley saa ystävänpäivän vieraita Savosta

Kuten hyvin tiedetään, lentopalloilijat ja heidän valmentajansa ovat kaikki ystäviä keskenään. Hyvin usein lentopallokatsomoonkin tullaan hyvän ystävän, sen kaikkein parhaimman kaverin kanssa. Siten keskiviikkona 14.2 Akaa Areena täyttynee lämpimästä ystävyydestä.


Akaa-Volley jäi Savo Volleyn jalkoihin Suomen Cupin välieräpelissä. Tähän saumaan sopinee ystävänpäivän runo: ”Elämä kulkee polkujaan, ystävät tulevat ja menevät. Joidenkin kanssa jatketaan siitä, mihin edellisen kerran jäätiin. Olet minulle juuri sellainen ystävä.” Edellisen kerran jäätiin siihen, että Timo Tolvasen suupielet olivat lähes korvissa ja Olli Kunnari puolestaan näytti tavanomaista totisemmalta. Tuosta siis jatketaan ja katsotaan, millaisia ilmeitä nähdään illan päätteeksi.


Kunnari toki varmasti tervehtii Tolvasta Akaan illassa: ”Sata ajatusta minulta sinulle, sata sanaa sanottavana, sata kaipausta ja tuhat iloa tavatessamme taas!”


Seuraava ystävänpäivän runo menee: ”Jos voisin antaa sinulle jonkin ominaisuuden, antaisin sinulle kyvyn nähdä itsesi niin kuin toiset sinut näkevät. Silloin tietäisit, miten verraton olet.” Tämä sopisi vaikka Savon Jackson Hollandin suuhun, kun libero kohtaa akaalaisen kollegansa Louis Pineaun areenan käytävällä. Pineaulla on 14 merkintää PROlibero-kisassa, kun Hollandin nimen perässä lukee 6. Pineau on tontillaan verraton. Kumpikaan ei taida vielä osata suomea noin pitkästi, mutta eiköhän tuo viesti taivu myös englanniksi.


Savo Volley on kauden aikana parantanut otteitaan ehkä enemmän kuin yksikään muu joukkue miesten Mestaruusliigassa. Akaa-Volley puolestaan on kotisalissaan hävinnyt vain yhden ottelun, kun puolalainen Projekt Warszawa kävi päihittämässä Panu Pitkäsen kipparoiman Akaan ylpeyden. Akaa-Volley on lisäksi varmasti sisuuntunut Turussa savolaisille kärsimästään tappiosta.


Tolvanen totesi cup-välierän jälkeen, että joukkueensa voitti, koska sillä oli Akaata suurempi tahto voittoon. Tulee olemaan mielenkiintoista seurata tahtojen kamppailua Akaa Areenalla. Yleisön kannattaa tarkkailla joukkueiden puolustuspelaamista: kumpi noukkii palloja paremmin lattian pinnasta passarin ulottuviin ja kumpi voittaa jatkopallot.


Odotettavissa on aika tiukka vääntö sarjapisteistä. Voittaja voi ystävänpäivän hengessä ajatuksissaan kannustaa voitettua: ”Elämässä on hetkiä, joihin ei ole sanoja, voi vain toivoa toiselle voimaa ja valoa.”


Voitettu puolestaan ei nujerru kauden tässä vaiheessa, vaan uhoaa: ”Maailman tuulet eivät meitä kaada, myrskyssä emme murru!”


Ottelu on varmasti rehti ja ystävänpäivän kunniaksi kaikille jää lopulta hyvät tunnelmat. Sekä Kunnari että Tolvanen voivat pelin jälkeen todeta valmennettavilleen: ”Istahda hetki ystävä hyvä. Nosta jalat ylös ja vedä henkäys oikein syvä. Itseäs halaa ja hymyile vähän, ole tyytyväinen hetkeen tähän.”


Sinäkin olet ystävällisesti tervetullut Akaa Areenalle keskiviikkona klo 18.30 alkavaan lentopallo-otteluun, jossa on taatusti lämmin tunnelma. Lippuja on tuttuun tapaan ennakkomyynnissä Kuntoaskel OY:ssä (Viiala), Toijalan Neste huoltamolla ja Öljymäen Kyläkuppilassa (Urjala). Toki Ruutu+ -palvelee sekin normaaliin tapaan.
Ystävykset Olli Kunnari ja Timo Tolvanen ovat valmiina keskiviikon koitokseen.

80 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page