top of page

Akaa-Volley sarjakärkeen!

Näyttää siltä, että Mestaruusliiga on tasaisempi kuin aikoihin. Lähes kolmannes alkukauden otteluista on venynyt viiteen erään. Ja esimerkiksi sarjan kolme kärkijoukkuetta ovat tasapisteissä. Akaa-Volley on kuitenkin tällä erää ykkösenä.


Akaa-Volley selkeään voittoon KyKy-Betsetistä


Akaa-Volley sai sunnuntaina lentopallon mestaruusliigapeliin vastustajan Kyyjärveltä. KyKy-Betset -nimeä kantava sarjanousija antoi akaalaisille ajoittain kelpo vastuksen, mutta sarjapisteet jäivät Akaaseen lukemin 3 – 0 (25-20,25-21,25-15).


Akaa-Volley lähti otteluun isännän ottein ja hetken näytti siltä, että KyKy-Betset putoaa kyydistä heti alkuunsa. Mutta maajoukkuepelaaja Tommi Siirilän syöttövuorolla vieraat saivat pelinsä kulkemaan ja rutistivat tasoihin. Kun vieraiden Aivars Petrusevics vielä siivitti kahdella ässällä joukkueensa kolmen pisteen johtoon 11 – 14, kotiyleisö alkoi jo pelätä erätappiota.


Akaa-Volley kuitenkin ryhdistäytyi eikä päästänyt vieraita karkuun. Lopullinen ratkaisu tuli Akaan Ali Fazlin viihdyttyä syöttöviivalla kyyjärveläisten kannalta liian pitkään. Akaa-Volley voitti erän torjunnat 5-1 ja hyökkäyprosentit olivat akaalaisten eduksi 61-40.


Toisen erän alussa Akaa-Volleyn hyökkäys törmäsi tämän tästä KyKy-Betsetin torjuntaan. Erää mentiin aina ratkaisupalloihin asti vieraiden johtaessa muutamalla pisteellä. Akaalla oli selkeitä vaikeuksia myös Petrusevicsin kovien hyppysyöttöjen kanssa. Ratkaisuhetkillä Akaan Greg Petty otti näkyvän roolin ja takoi syöttöviivalta muutaman todellisen pommin. Eräpallon päättäminen annettiin kapteeni Panu Pitkäsen tehtäväksi.


Kolmannen erän alkuun kotijoukkue sai vauhdin päälle. Pari ottelua sivussa ollut Anton Välimaa laittoi passit kohdilleen ja hyökkääjät kiittivät kukin vuorollaan. Kun Akaa-Volley oli vauhtiin päässyt, sitä ei enää pysäyttänyt mikään. Kapteeni Pitkänen otti nimiinsä myös ottelupallon.


Akaa-Volleyn parhaana palkittu Välimaa oli pelipäällä pienen tauon jälkeen.

- Mukava oli pelata, kun joutui olemaan sivussa muutaman ottelun verran, hymyili ansiokkaan rupeaman suorittanut passari.


Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari oli luonnollisesti tyytyväinen päivän antiin.

- Aivarsin syöttöjen kanssa oli ajoittain ongelmia, mutta nyt oli muutoin tasaista tekemistä. Alkukauden ailahteluista ei ollut tänään jälkeäkään.


Joukkueet kohtaavat toistamiseen Akaa Areenassa kahden viikon päästä lauantaina 10.12.
61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page