top of page

Hurrikaani Loimaa lauantaina Akaaseen revanssi mielessään?

Revanssista tuli miäleeni Rämön Anssi ja ajatus kirjottaa ennakko Loimaan kiälellä, jotta hänki sitte ymmärtää.


Revanssi tarkottaa sitä, ku Hurrikaani meni ja häves sillon Tampereella Suamen Kupin välieräsä Akaalle. Ny tekis varmaa miäli antaa takas oikeen isän kärestä. Ja mikässen estää. Ei muuta, ku hyvät aamureenit ja siihem päälle Niskakankaan ohjeet oikee vireoiren kattomisen kans. Sitten vaa Vuarisen pussilla Akaata kohren ja itte asian kimppuu.


Akaalaisittai oikee hirvitti, ku kattoin Hurrikaanin viimeste pelie tuloksia verkosta. Liikasa ne o hävinny viimeks yli kuukaussitte ja se jälkee o tullu viis selkeetä voittoo, VaLePaki siälä mukana. Ja ny o kuulemma se Tartsanki (Kristers Dardzans) taas mukana keimeisä. O vissii saanu jallaan kuntoon taas. Muukkone o varmaa pantu sinne lairalle si. Sillä ku toimii hihaki.

O muute nuari ja enerkine sakki tulosa Akaasee. Ja pistenälkä o kova. Kauhee hinku ohittaa Tiikerit ja päästä neljänneks. Ja ku ne itäsuamalaisekki viälä henkittää niskaa.


No, kyl Akaa-Volleyki sai pelin uamiinsa tosa viime viikonvaihteesa. Savosa vähä viälä ailahteli, mutta kokkolalaiset sai könii Akaa Areenalla oikee selkeesti. Joka äijä pelas lussalle ja 443 katsojaa ihmetteli moista mennoo.


Kunnarinkan miähistä kukkaan ei o kippeenä, joten tappelevat varmaa joka pallosta iha loppuu asti. Miälenkiintosta o kattoo, kenet se laittaa kentälle avauksee. Oli sevverra onnistunu toi viime pyhäne peli.


Nyt jos mää olisi Akaasa ens lauantaina, ni kyl mää varmaan hiipisi sinne Areenaa. O sevverra kiihkee kisa tulosa. Jännittää jo ny nii peijakkaasti!


Lentopallo o iha parasta paikan päällä. Ja pikkurahalla ku pääsee hallii sisälle saakka – ei tartte over ravosta kurkkia – nii ei eiköhä Loimaam poijjaat ja likakki lähre kattomaa huippulentistä. Ei o viäläkä löytyny tuhatta henkee Areenan penkeille Akaa-Volleyn pelii. Olis korkee aika tuaki lukema korkata. Eikö sillä Vuarisellaki o monta pussia tallisa. Luulis siältä saviseurulta tuttujaki tuleva parin pussillisen verra!


No nii, peli alkaa kuissi lauantaina viire aikaa ja sillon o parrei jo olla nätisti pylly penkisä. Sitä enne voi syärä kisamakkaran tai hotrokkin ja käyrä kahveella tai siälä juaksusuaran paarisa piänellä. Kyl si jaksaa taputtaa ja hurrata.


Lippuja saa tiätysti Areenan ovelta, mut etukätteenki sellase voi hankkia. Toijala Nesteeltä niitä löytyy ja Viialan pualelta siältä Kuntoaskeleesta kylän keskeltä. No joo, joo, näkkee pelin tiätysti Ruutu + -palvelustaki, jos ei paikalle kerkee.


Nährään lauantaina!


Tyynismaan Petteri harjoitti jopa kuulantyäntöö sillon, ku Hurrikaani viimeks kävi kyläsä.297 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page