top of page

KyKy-Betset vierailee jälleen

Eipä ehtinyt montaakaan kuutiota vettä virrata Akaan näyttävimmän luontokohteen läpi, kun KyKy-Betset saapuu toistamiseen Akaa-Volleyn vieraaksi. Akaan Viialan taajamassa sijaitseva Haihunkoski on kaupungin suosituin valokuvauskohde ja etenkin näin kaamosaikaan se on niin komea, että kyyjärveläisten kannattaa kiertää sitä kautta Akaa Areenalta poistuessaan. Sieltä saapi hyvät kuvat joulukortteja varten.


Niin, edellinen Akaa-Volley – Kyky-Betset ottelu pelattiin marraskuun lopulla. Tuosta on kulunut siis vain parisen viikkoa. Kotijoukkue oli tuolloin parempi lukemin 3 – 0 ja yhteispistein 75 – 56. Äkkinäisempi voisi laittaa vedonlyöntiroponsa ilman isompaa harkintaa Olli Kunnarin komennossa Mestaruusliigan kärkikahinoissa viihtyvän akaalaisryhmän puolesta.


Mutta kerrataanpa, mitä on joukkueille tapahtunut viimeisen kahden viikon aikana. KyKy-Betset vei 3.12. Hurrikaania 3 – 2 ja samaan aikaan VaLePa murjoi Akaa-Volleyn 3 – 0. Kummankohan joukkueen itsetunto on kohdillaan ensi lauantaina, kun Akaa Areenalla vietetään pikkujoulua? Mielenkiintoinen ilta tulossa…


Pikkujoululla viitataan siihen, että Akaa Areenalla on nyt mahdollisuus naatiskella liigatason urheilusta koko rahan edestä. Akaa Futsal pelaa oman ottelunsa iltapäivällä klo 14 ja Akaa-Volley sitten KyKy-Betsetiä vastaan klo 18.30. Joukkueet tarjoavat nämä namipalat yhden lipun hinnalla ja kumman tahansa kausikortti kattaa myös toisen pelin. Ja siinä välillä kun vetelee kisamakkarat ja pullakahvit, niin mikäs on ollessa!


Kaksi viikkoa sitten Akaa-Volleyn hakkuri Ali Fazli teki lähes ihmeitä. Miehen tilastosaldo kertoo lukemia 24/+18 ja hyökkäysten onnistumisprosentti oli 64. Kuinka on tällä kerralla? Myös sairaslomalta kentälle palannut yleispelaaja Mohammadreza Beik esiintyi edukseen (12/+4) ja toisella laidalla Greg Petty säesti lukemin 12/+6. Lisäksi kapteeni Panu Pitkänen ryhdistäytyi verkon keskellä kauden ehkä parhaimpaansa (7/+7). Passari Anton Välimaalla oli helppo iltapuhde: antoi pallolle sitten minkä osoitteen hyvänsä, tulos oli mitä todennäköisemmin pisteen arvoinen.


KyKy-Betsetin peli toissa viikonloppuna oli kovasti Aivars Petrusevicsin (10/+7) varassa. Toki Oskari Keskinen kirjautti tilastoihin paremmat lukemat (13/+8), mutta Petrusevics kykeni horjuttamaan Akaa-Volleyn vastaanottoa merkittävästi. Neljän ässän lisäksi miehen aloitukset ottivat akaalaisten hyökkäyksistä tehoja pois varsin merkittävästi. Oletuksena on, että valmentaja Eduard Venski käskyttää muitakin Kyyjärven karpaaseja panostamaan aloituksiin oikein tosissaan.


Yksi merkittävä ero marraskuun lopun ottelussa löytyi joukkueiden torjuntatyöskentelystä. Akaa-Volley vei tappotorjunnat 11 – 4. Millaisia lääkkeitä Venski - yksi liigan kaikkien aikojen parhaista torjujista – on kyennyt joukkueelleen tarjoamaan tilanteen korjaamiseksi.


Ehkä on parasta saapua Akaa Areenalle todistamaan, mitenkä sujuu akaalainen pikkujoulu.


110 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page