top of page

Löytyihän se hurmos - niin katsomoon kuin kentälle!

Karelian Hurmos haastoi Akaa-Volleyn todelliseen taistoon Akaa Areenan illassa. Kotijoukkue raastoi itselleen kauden kuudennen viisieräisen ottelun lukemin 3 – 2 (23-25,25-20,25-19,16-25,15-12). Tulos luonnollisesti miellytti valmentajaa.


- Toki mieluummin otettaisiin kolmen pisteen voittoja. Mutta hyvä näinkin. Greg oli tänään mies paikallaan. Kauden varmin vastaanottopeli auttoi joukkuetta suuresti, kiitteli Olli.


Kuten oli odotettavissa, ottelussa nähtiin syöttöjen ilotulitusta. Ässäkuninkaana riehui Hurmoksen Eetu Häyrinen. Joukkueensa kapteeni kuritti Akaa-Volleyn vastaanottoa yhteensä neljällä ässällä. Akaalaisten ässäsyötöistä kaksi lähti Gregin kädestä. Anton onnistui niin ikään kahdesti.


Myös toinen odotettavissa ollut seikka toteutui: ottelu oli erittäin tasainen (yhteen lasketut pisteet 104-101). Ensimmäinen erä kääntyi lopussa vieraille, kun kotijoukkue sortui lopussa muutamaan perättäiseen helppoon virheeseen.


Toista erää leimasi molempien joukkueiden huolellisuus jatkopalloissa. Pelivälinettä ei roiskittu suin päin pitkin seiniä, vaan vältettiin virheitä. Jos ensimmäisessä erässä Akaa-Volley sortui virheisiin, toisessa se kunnostautui ratkaisuhetkillä. Greg onnistui syöttöviivalla ja Beik puolestaan otti kaksi näyttävää torjuntapistettä.


Kolmatta erää mentiin tasapäisesti puoliväliin saakka. Erän toinen puolisko oli sitten Akaa-Volleyn hanskassa. Pelaaja toisensa jälkeen onnistui pisteen arvoisesti.


Neljännen erän alku oli molemmilta joukkueilta virheiden sävyttämä. Hurmos oli kuitenkin huolellisempi ja kiri kuuden pisteen etumatkalle pistein 4-10. Kunnari yritti herätellä miehistöään vaihtamalla pelaajia. Beikin tilalle lähetettiin Nico, Petty sai antaa tilaa Jerelle ja vielä vaihdettiin passariakin – Anton pois ja Saku tilalle. Erä meni kuitenkin selvästi vieraille.


Viidenteen erään Akaa-Volley lähti avauskuusikollaan. Erässä nähtiin useita torjuntapisteitä ja molemmilla oli selvästi hurja tahto ottelun voittamiseen. Kokenut Greg nousi isoon rooliin ja hyökkäsi vahvasti kaikilta pelipaikoilta.


Greg inhoaa häviämistä. Se todella näkyi ottelun ratkaisuhetkillä.


- Pitää tunnustaa, että oli minulta hyvä peli. Ehkä jopa kauden paras. En yksinkertaisesti pidä häviämisestä.Hurmoksen Mikko Räsänen sai Greg Pettyn iskemän pallon keskelle kasvojaan heti ottelun ensimmäisessä pallossa. Mies sanoi saaneensa tällistä vain lisää virtaa.

78 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page