top of page

Mestaruustaistelu jatkuu tänään Akaa Areenalla !!!

Päivitetty: 15. huhtik. 2023

VaLePa johtaa mestaruustaistelua nyt 2 – 0, mutta eilinen taistelu Akaa Areenalla osoitti, ettei Akaa-Volley ole antautunut. Kun perjantai-illan peliä seurasi 1311 katsojaa, mikä onkaan lukema tänään lauantaina, kun peli alkaa klo 17? Areenan kapasiteetti on 1500, joten kannattaa saapua ajoissa päästäkseen sisälle.


Odotettavissa on todellinen syöttäjien taistelu, sillä molemmat vahvan hyökkäyskaluston joukkueet pyrkivät rikkomaan toistensa vastaanoton säpäleiksi. Myös puolustuspeli oli ainakin perjantaina näyttävää ja yleisö viihtyi.


Mukaan vaan… Akaa Areena tarjoaa todellista viihdettä viikonlopun ratoksi.Esimerkki lentopallopelin vauhdista: Beik on juuri puolustanut pallon peliin, Anton seuraa pallon lentorataa ja pohtii (selkärangasta), mitä aikoo pallolle tehdä seuraavaksi, Sinko katsoo Antonin liikkeitä päättääkseen, mihin pitäisi ponnistaa, Ali vasta lähtee hakemaan vauhtia, jos sieltä tuleekin korkea passi antennille, verkkotuomari Janne Mäntylä poseeraa kameralle ( ; ) ) ja yleisö seuraa kuka mitäkin - ja vauhtia piisaa!94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page