top of page

Miksi et pysähtyisi Raisiossa huomenna?

Raision kaupungin etusivuilla lukee: ”Kaikki kiva ei näy ohikulkijalle.” Tuo pitää varmasti paikkansa.


Miten muka voisit nauttia esimerkiksi Harkko museosta (https://www.raisio.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/raision-museo-harkko), jos vain ajelet siitä ohi? Entäpä sitten uintikeskus Ulpukka (https://www.raisio.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/uintikeskus-ulpukka)? Siinä ei paljoa varpaat kastu, jos et poikkea sisään. Talvikaudesta en tiedä, mutta pianhan tuo aurinko ottaa niskalenkin talvesta ja mielenkiintoinen vierailukohde voisi olla Krookilan kotiseutukeskus (https://www.raisio.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/kulttuurikohteet/krookilan-kotiseutukeskus). Siitäkään ei ohikulkija pääse nauttimaan.


Kannattaa siis hieman hidastaa vauhtia ja pysähtyä välillä. Kaiken yllä mainitun voit kuitenkin huoletta jättää myöhemmäksi. Nimittäin huomenna kannattaa paeta kylmenevää iltaa pakoon Kerttulan liikuntahalliin (ks. https://www.raisio.fi/fi/kerttulan-liikuntakeskus) – ja sinne kannattaa suunnistaa aina Akaasta asti! Se on nimittäin niin, että siellä ei huomenna tule kylmä. Katso https://raisionloimu.fi/ ja innostu!


Helpoin tapa matkata Raisioon on hypätä fanibussin kyytiin: kysele osoitteesta mika.paloluoma@akaavolley.fi.


Mutta ei sillä väliä ole, millä värkillä Raisioon matkaat. Kunhan et ole ohikulkija, vaan pysähdyt lämmittelemään Kerttulaan!


Harri ; )Ainakin nämä herrat pysähtyvät varmasti Raisiossa huomenna!


79 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page