top of page

Miten ohittaa Tatu Vuorenmaan pitkät kädet?


Siinä on kuningaskysymys, johon Olli Kunnarin on valmennustiiminsä kanssa löydettävä vastaus keskiviikkoon mennessä. TUTO Volley saapuu Akaa Areenaan vierailulle. Kun joukkueet kohtasivat Turussa marraskuun lopulla, Akaa-Volley sai lähteä kotimatkalle 3 – 2 tappio niskassaan. Vuorenmaa nappasi tuolloin verkon keskeltä vaimennuksen toisensa perään ja neljä tappotorjuntaa. Vasta 23-vuotias Vuorenmaa on hyvää vauhtia nousemassa maan keskipelaajien eliittiin. Tällä haavaa miehen kuva löytyy rankingin kärjestä ja liigan Dream Teamista.


TUTO Volleyn rosterissa on myös maajoukkuepassari Akseli Lankinen. Akaa-Volleyssakin vieraillut herrasmies taatusti osaa ruokkia lahjakasta Vuorenmaata namupasseilla. Akaa-Volleyn vastaanotto on toiminut aivan mallikkaasti syyskaudella. Mutta kuinka onnistutaan Lankisen kuuluisan hybridisyötön kesyttämisessä?


Muut marraskuun kohtaamisessa huomiota herättäneet turkulaiset olivat Roope Keskinen ja Matias Tihumäki. Jälkimmäinen takoi 19 pinnaa ja edellinen 14 peräti 75 % tehoilla! Keskinen on varmasti alleviivattuna punakynällä Kunnarin fläppitauluun - jos sellainen enää kuuluu valmentajan työkaluihin.


Akaa-Volleyn hakkuri Ali Fazlin tehot tunnetaan. Mutta viimeisissä otteluissa myös laiturit Mohammadreza Beik ja Greg Petty ovat saaneet vauhdin päälle. Lisäksi penkiltä löytyvät mainio Nico Nurmesniemi ja nuori lupaus Jere Tikkala, jotka kummatkin voidaan heittää kehiin tarvittaessa. Fazlin ei tarvitse kantaa hyökkäysvastuuta yksinään. Ja pitää tietenkin muistaa nälkäinen keskarikolmikko Sauli Sinkkonen, Petteri Tyynismaa sekä Panu Pitkänen – kaikilta löytyy tarvittaessa kyky ratkaista palloja. Lisäksi Pitkänen on joukkueensa kapteeni, joten hän taatusti antaa kentälle kaiken tai vieläkin enemmän.


Akaa-Volley – TUTO Volley pelataan keskiviikkona 21.12. (vuoden lyhyin – ja jommalle kummalle myös pimein – päivä) klo 18.30 Akaa Areenalla. Otteluun on vapaa pääsy ja ilmainen kuljetus Toijalan torilta klo 17.30. Otteluisäntä Someron Säästöpankki on jouluisella mielellä ; )


Jos siis kiertely joululaulukonserteissa alkaa kyllästyttää, niin kännykän navigaattoriin osoitteeksi Akaa Areena. Lentopalloviihteen parissa aika ei tule pitkäksi.


Maajoukkuemiehet Sinkkonen ja Lankinen vastakkain marraskuun tasaisessa kohtaamisessa


140 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page