top of page

Pölläsen Aatu tulee Akaaseen

- valitettavasti vain vierailulle! Tulevana sunnuntaina Akaa-Volley saa vieraita Kyyjärveltä. Alla hieman ennakkopohdintaa KyKy-Betsetin - jossa siis Akaa-Volleyta hakkurina edustanut Pölläsen poika on laitettu keskipelaajan tontille - vierailusta.


KyKy-Betset Kyyjärven rannalta saapuu tarkastamaan Vanajaveden jäätilanteen


Lauhan lokakuun jälkeen Suomi on siirtynyt talviaikaan ilmojen kylmettyä ja maan jäätyä valkoisen puuterin alle. Mutta mitä kuuluu järville? Kyyjärvi on sellaiset 250 km pohjoisempana kuin Vanajavesi. Vanajalla ei vielä pääse pilkille, mutta jokohan Kyyjärven rantahileet kantavat tunnetusti lähes painottomat pilkkijät? Eiköhän KyKy-Betsetin porukassakin pari pilkkimiestä löydy ja jäätilanne kiinnostaa.


Mutta sunnuntain peliin. KyKy-Betset majailee sarjataulukon pohjilla takanaan vain TuTo Volley. Akaa-Volley puolestaan löytyy taulukon kärkipaikalta. Joku voisi sanoa, että ottelu on taputeltu, kun lisäksi muistetaan, että kauden avauspelissä Akaa otti selkeän 3 – 0 voiton kyyjärveläisten kotisalissa. Tällä kerralla joukkueet kohtaavat Akaa Areenalla, jonka voisi edelleen puoltavan Akaa-Volleyn voittoa.


Mutta, mutta… Kauden alku on osoittanut, ettei yksikään tämän kauden ottelu ole etukäteen ratkaistu. Tämän osoitti juurikin TuTo Volley viime viikonloppuna. Sarjajumbo kyykytti Akaa-Volleyta Turun Kupittaalla lukemin 3 – 2.


Nyt kannattaa kaikkien, jotka eivät ole Hilkan nimipäiväkekkereillä, suunnata Akaa Areenalle. Toisaalta niiden, joille Hilkka on nimipäiväkutsun laittanut kirjekyyhkyn mukana menemään, kannattaa tuoda juhlakalu katsomaan lentopalloviihdettä. Pääsylippu Mestaruusliigapeliin on mitä hienoin – ja kestävän kehityksen mukainen – nimpparilahja.


Akaa-Volleyn marraskuun otteluruuhka aiheutti ruuhkaa myös sairastuvalla. Ikävin tilanne on hakkuri Joel Itäsellä, jonka pikkusormi on murteessa ja pelitauko taitaa jatkua vuodenvaihteen yli. Mohammadreza Beik loukkasi polveaan Challenge Cup -pelissä AJ Fonte Bastardoa vastaan ja on huilannut muutaman ottelun verran. Sauli Sinkkosen nilkka on ilmeisesti kuntoutunut, koska on ollut tositoimissa jo pariin otteeseen. Mutta sen sijaan passari Anton Välimaa on ollut sivussa parin pelin verran peukalon saatua osumaa harjoituksissa. Ketkä ovat pelikunnossa ensi sunnuntaina?


KyKy-Betset on ilmeisesti täydellä rosterilla kehissä. Kun mestari VaLePaa vastaan viime lauantaina Oskari Keskinen kirjautti kolmeen erään lukemat 15/+9 ja Aivars Petrusevic tuki hienosti tehoilla 13/+8, tiedetään ketkä ainakin ovat Akaan valmentaja Olli Kunnarin ja apulaistensa suurennuslasin alla.


Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kamppailu odotettavissa. Vielä ei pelata pikkujoulutunnelmissa, sillä KyKy-Betset vierailee Akaassa vielä lauantaina 10.12. Silloin viimeistään Akaa-Volley Fan Clubin jäsenet laulavat katsomossa punainen pipo päässään – eivät kuitenkaan päissään ; )


Akaa-Volley vs. KyKy-Betset Akaa Areenalla sunnuntaina 27.11. klo 17. Lippuja etukäteen Kuntoaskel Oy:stä ja Toijalan Neste-asemalta. Ne, jotka eivät Hilkan nimppareilta ehdi paikan päälle, voivat seurata peliä Ruutu + -palvelusta.


Aatu nauttimassa taikajuomaa Aka-Volley - Loimu -pelissä kaudella 2020-21109 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page