top of page

Pitkäperjantain jännitysnäytelmä

Huomenna pitkäperjantaina klo 17 se sitten alkaa. Mestaruusliigan välieräkamppailu Akaa-Volleyn ja Raision Loimun välillä saa ratkaisunsa.


Mikäli välieräsarja saa jatkoa siihen, mitä on toistaiseksi nähty, luvassa on varsinainen jännitysnäytelmä. Heikkohermoisten kannattaa hakeutua sydänsairaiden lähelle. Jaa, että miksi? No sepelvaltimosairautta potevilla on aina nitrosuihke taskussa.


Nyt täytetään Akaa Areenan lauteet ääriään myöten ja pidetään huoli siitä, että tunnelma on entistäkin tiiviimpi. Pidetään huoli myös Akaa-Volleyn fanien maineesta ja aplodeerataan myös vastustajan hyville suorituksille. Ja ennen kaikkea huolehditaan siitä, että yhdenkään pelaajan ei Akaassa tarvitse median edessä lausua, kuten Loimun Joonas Jokela neljännen välieräkohtaamisen jälkeen: On ihan jees, että on paljon väkeä ja kannustusta, mutta koetetaan pitää se asiallisena ja jätetään vittuilut pois.


Siis kaikki kynnelle kykenevät Akaa Areenaan huomenna klo 17 mennessä. Ottakaa vaikka jotakin vahvaa kurkkupastillia matkaan, niin ääni säilyy raikkaana ja kuuluvana!


383 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page