top of page

PUHEENJOHTAJA TOIVOTTAA VÄEN TERVETULLEEKSI UUTEEN AKAA AREENAAN!

Minusta – ja aika monesta muustakin - Akaa-Volley on yhdistänyt akaalaisia. Seuramme on toiminut näkyvästi eri medioissa. Uskon, että olemme osaltamme edistäneet Akaan positiivista mainetta. Akaa on aika makea paikkakunta!


Itse asiassa Akaa-Volley on lisännyt positiivisia tunteita koko maakunnassa. Akaa-Volley nähdään edistyksellisenä ja yhteistyökykyisenä seurana alueen urheilurintamalla.


Seuramme hyvä pöhinä näkyy myös talkooväen joukossa. Elokuussa järjestimme porukoille illanvieton, johon olisi enemmänkin väkeä mahtunut. Mutta kesäviikonloput ovat aina täynnä toimintaa joka puolella, joten se oli ymmärrettävää. Ainahan palkatonta työtä tekevien joukossa on myös vaihtuvuutta.Olemme saaneet uusia käsipareja hommiin niin, että talkooväen kokonaismäärä on kasvanut. Listoilla on tällä hetkellä vähän reilu neljäkymmentä lentopalloilun ja Akaan menestyksen ystävää. Tässä yhteydessä haluankin kiittää entisiä, nykyisiä ja uusia talkoolaisia. Olette mukana suurella sydämellä. Jos jollain on halua liittyä tähän hienoon joukkoon, ottakaa rohkeasti yhteyttä.
Akaa Areena antaa meille mahdollisuuksia. Niitä meidän ja koko urheilevan Akaan pitää nyt ja tulevaisuudessa hyödyntää. Yleisömääriä on vaikea ennustaa koronapandemian jälkeen. Toivomme yleisön löytävän itsensä katsomassa huippulentopalloa Akaa Areenan katsomosta.


Nyt suurien muutosten jälkeen olemme entistä vahvempia ja pyrimme tuomaan yhteistyökumppaneillemme lisää näkyvyyttä kaikilla osa alueilla ja kaikissa medioissa. Uskollisia yhteistyökumppaneita on syytä kiittää. Kiitos, kun olette jaksaneet tehdä meidän kanssamme yhteistyötä menneet vaikeat koronavuodet.


Kannattajille haluan sanoa että, tervetuloa kaikki katsomaan ottelutapahtumiamme. Suunnittelemme tällä hetkellä muutamia erilaisia teemapelejä. Nyt mukaan "vahvalla kädellä ja suurella sydämellä."


-Torsti Mahlanen169 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page