top of page

Savo Volley nurin ailahtelevalla pelillä - Sinko loukkaantui heti ottelun alussa

Lentopallon Mestaruusliiga jatkui lauantaina Akaa-Volleyn osalta parin viikon tauon jälkeen Savo Volleyn vieraana. Akaa-Volley onnistui kaatamaan vaihderikkaan kamppailun jälkeen isäntänsä lukemin 1 – 3 (21-25,25-16,20-25,21-25). Kuten eräpisteistä voi heti lukea, joukkueiden otteet ailahtelivat erästä toiseen.


Akaa-Volleyn passari Anton Välimaa on kehittynyt kaudesta toiseen. Tämän todisti myös ottelua televisiossa kommentoinut lentopallovalmentaja Elina Salomäki.

- Välimaa saa jatkuvasti järjestettyä hyökkääjille yksi vastaan yksi tilanteita. Ja passit ovat kohdillaan heikompienkin nostojen jälkeen.


Myös Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari kiitteli passarin panosta.

- Kyllähän meidän vastaanottokin oli tänään parempi kuin vastustajalla. Mutta Anton pystyi järjestämään hyökkääjille hyviä saumoja myös epäonnistuneista nostoista.


Yleispelaaja Greg Petty palkittiin akaalaisten parhaana. Mies jätti hakkuri Ali Fazlin tällä kerralla kakkoseksi. Petty kirjautti lukemat 19/+9, kun Fazlin tilasto näyttää lukemia 15/+6. Petty ei juurikaan tee hyökkäysvirheitä. Savossa amerikkalaisvahvistuksen onnistumisprosentti oli 64.


Sauli Sinkkonen loukkaantui verkolla

Ehkä yleisin lentopalloilijan vamma osui täällä kerralla Akaa-Volleyn Sauli Sinkkosen kohtaloksi. Keskipelaaja putosi torjuntatilanteessa vastustajan jalkaterän päälle sillä seurauksella, että nilkka pyörähti ympäri.


Sinkkosen tilalle otettiin Petteri Tyynismaa, joka ei vastuuta säikähtänyt. Nuorten maajoukkueessakin kunnostautunut keskipelaaja oli merkittävässä roolissa ja kirjautti tilastoihin lukemat 10/+6.


- Harmi tosiaan tuo Saulin loukkaantuminen. Parin päivän jälkeen tiedetään vamman vakavuus. Nyt hän pystyy kuitenkin jalkaan jollakin tavalla varaamaan, joten toivotaan, ettei ole nivelsiteiden venähdystä pahempaa, kertoi valmentaja Olli Kunnari ottelun jälkeen.

Kunnari oli luonnollisesti tyytyväinen ottelun lopputulokseen.


- Kolme sarjapistettä on hyvä saavutus, ja vielä Savo Volleyta vastaan. Mutta kyllä meidän pelissä on paljon parantamisen varaa. Nyt mentiin kuin vuoristoradassa. Välillä tuli virheitä niin, että hirvitti ja välillä taas suoritukset onnistuivat odotetusti.

Ensi lauantaina Akaa-Volleyn vieraaksi Akaa Areenaan saapuu viime kevään pronssikamppailun vastustaja Hurrikaani Loimaa.105 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page