top of page

Suomen Cupin Final Four näkyy telkkarissa

Kai olet huomannut, että Akaa-Volley tosiaan pelaa Suomen Cupin voitosta huomenna ja lauantaina. Tuo ja-sana edellyttää Savo-Volleyn kaatamista huomisessa välierässä. Mutta puolalaisten karaisema akaalaisryhmä siihen kykenee - onhan savolaisten hyökkäys kuin hidastetusta filmistä menneen tiistai-illan höykytykseen verrattuna ; )


Ok, tiedän kyllä että Timo Tolvanen on saanut joukkonsa hyvään lentoon alkukauden hienoisten vaikeuksia jälkeen. Välierästä tulee kaikkien ennusteiden mukaan tasainen vääntö. Veikkauksen pitkävedossa näkyy Savolla olevan hieman isompi kerroin, mutta siihen vaikuttanevat edelleen nuo syyskauden otteluiden tulokset. Jännää, jännää...


Toinenkin välierä Tiikerilauman ja Loimun välillä on varmasti katsomisen arvoinen. Tämän pelin kohdalla Veikkauskin on aivan ymmällä: molempien kerroin on 1,85 !


Mutta se uutinen: Suomen Cupin lopputurnaus näkyy YLE:n kanavilla. Jos et ole lähdössä Turun Kupittaalle paikan päälle, niin avaapas töllö huomenna siinä kolmen aikaan iltapäivällä. Loppuottelu, jossa siis vakaasti uskomme Akaa-Volleyn esiintyvän, alkaa lauantaisaunan jälkeen klo 19.45.
Akaa-Volleyta omalta osaltaan liigataipaleelle avittaneita pelimiehiä oli useita Challenge Cup -ottelun katsomossa. Kuvassa Hannes Mattila harmaassa hupparissaan esittelee, kuinka torjunnassa pitää kädet asettaa laitatorjujan käsien rinnalle ja Harri Hirvonen puolestaan on asetellut itsensä varmistukseen ; )

83 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page