top of page

Turusta pettyneitä pelureita kotimatkalle

Turha tosiasiaa on väistellä. Suomen Cupin välieräpeli Savo-Volleyta vastaan oli Akaa-Volleylle pettymys. Tasainen vääntö päättyi savolaisten eduksi 3 - 1 (21-25, 29-27, 27-25, 25-20).


Petteri Tyynismaa sai kunnian tulla todistamaan joukkueen pettymystä median eteen.

  • Oli kyllä iso pettymys, ärsyttää melkoisesti.

  • Jokela oli hyvässä vedossa tänään. Emme saaneet häntä riittävän hyvin kuriin.

  • Europelien aiheuttama otteluruuhka ei vaikuttanut lopputulokseen. Lataus otteluun oli mielestäni ihan hyvä. Oma hyökkäyspelini toimi, mutta syöttöni oli kyllä kauden huonointa.

Olli Kunnarin syntymäpäivä ei tuonut kirsikkaa kakun päälle.

  • Ei päästy oikein kunnon rytmiin koko aikana. Vaikea peli. Etenkin hyökkäys jäi meidän normaalin tason alapuolelle.

Hyökkäysten onnistumisprosentti koko joukkueen osalta oli 44 %. Kuten nuo eräpisteet kertovat, ottelu oli tasainen mutta Savo onnistui erien loppuhetkillä akaalaisia tehokkaammin. Ja kuten Petteri sen puki sanoiksi, nimenomaan maajoukkuehakkuri Joonas Jokela takoi palloa onnistuneesti ratkaisuhetkillä.


Savo-Volleyn valmentaja Timo Tolvasen sanoin se joukkue voitti, joka halusi voittoa enemmän. Tuo saattaa hyvinkin pitää paikkansa, sillä savolaiset olivat useaan otteeseen hiihtotermein ikään kuin 'jojon päässä'. Akaa-Volley napsi muutaman pisteen etumatkan, mutta Tolvasen valmennettavat kiipesivät sisukkaasti takaisin rinnalle ja lopussa ohi.


Kausi jatkuu. Keskiviikkona Akaa-Volley kohtaa toistamiseen puolalaisen huippujoukkue Projekt Warszawan Varsovassa ja viikon päästä lauantaina Akaa Areenalle saapuu niin ikään cupin välieräpelinsä Turussa hävinnyt Kokkolan Tiikerit.Petteri Tyynismaan hyökkäyspeli toimi tutun tehokkasti. Kuvassa ohittuu 150 maaottelun kokemuksella torjuva Tommi Siirilä.

143 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page