top of page

VaLePa pelasi lähes virheettä - Akaa-Volley jäi jalkoihin

Akaa-Volleyn vierailu VexVe-areenalla kesti vain 69 minuuttia – ynnä verryttelyt ja erätauot. VaLePa oli tyly isäntä ja pelasi lähes virheettömästi. Saldona vain viisi syöttövirhettä, kuusi täysin epäonnistunutta vastaanottoa ja kolme suoraa hyökkäysvirhettä. Noihin lukemiin kun lisätään 60 prosentin hyökkäystehot, niin ei mikään ihme, että akaalaiset olivat ahdingossa lähes koko ottelun ajan.


VaLePalla oli todella vahva syöttö kotisalissaan. Akaa-Volleyn vastaanottoprosentti oli vain 46 (kuppiin 22 %). Samaan aikaan Olli Kunnarin suojateilla syöttöpeli ei lähtenyt kunnolla käyntiin kolmannen erän neljää ässää (Beik 3 ja Petty 1) lukuun ottamatta. VaLePan vastaanotto toimi 59 prosentin tehoilla ja kun peräti 41 prosenttia akaalaisten aloituksista nousi aivan nappiin mestaripassari Mikko Esko hyppysiin, ei ole ihme, että sarjapisteet jäivät Sastamalaan.


Kolmannessa erässä Akaa-Volleylla oli omat mahdollisuutensa. Se johti ottelua lukemin 3-4, 4-5, 5-6, 8-9, 13-14, 13-15 ja 16-17. Kun juuri tuohon erään osuivat Mainitut Beikin ja Pettyn ässät, Pitkäsen näyttävä torjuntapiste ja muutama hieno Akaa-Volleyn puolustuskin, pieni toive erävoitosta muhi sinivalkoisen kannustusjoukon puseroissa. Mutta, mutta… ratkaisuhetkillä ValePan valmentaja Janne Kangaskokko komensi Joel Laakson syöttöviivalle. VaLePan selkeäksi kakkospassariksi asettunut Laakso kuritti Akaa-Volleyta parilla ässällä ja naulasi omalta osaltaan ottelutuloksen Mestaruusliigan tilastoihin.Nico Nurmesniemi teki maukkaan hyökkäyspinnan Upin torjuntaa vastaan. Miehen hymy oli aika leveä onnistumisen jälkeen.72 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page