akaavolley.jpg

OTTELURAPORTTI: AKAA-VOLLEY - KARELIAN HURMOS

av-hurmos-dima-web.jpg

(11.3.22, Harri Mattila) -- Akaa-Volley ja Karelian Hurmos tahkosivat täydet viisi erää melko näyttävää lentopalloilua runkosarjan viimeisellä kierroksella. Yleisö sai vastinetta pääsylipuilleen koko rahan edestä, kun palloa taottiin lähes kaksi tuntia. Ja tauot siihen päälle. Akaa-Volley otti lopulta niskalenkin vieraistaan lukemin 3-2 (25-16, 25-18, 29-31, 16-25, 16-14).

Karelian Hurmoksen niin ikään viisieräinen ottelu torstai-iltana Sastamalassa näytti ensin painavan joukkueen jaloissa, kun se asteli Akaa-Volleyn vastustajaksi heti seuraavana päivänä. Loppujen lopuksi VaLePa oli vain lämmittänyt joensuulaiset oivaan pelivireeseen.
JÄLKILÄHETYS / LEHDTILPELIKUVAT, MARKKU RUONALA

ENNAKKO: AKAA-VOLLEY - KARELIAN HURMOS

av-hurmos-ennakko.jpg

(10.3.22, Harri Mattila) -- Viimeistä runkosarjakierrosta viedään. Tätä kirjoitettaessa osa sarjasijoituksista on vielä auki. Perjantaille saattaa hyvinkin jäädä vielä todellista panosta peliin. Akaa-Volley saa vieraakseen Karelian Hurmoksen, jolle se hävisi ennen joulua Joensuussa puhtaasti 3-0. Oli perjantai-illassa panosta tai ei, niin kumpikin joukkue hakee varmasti parasta virettään pudotuspelejä ajatellen. Puolivaloilla ei tässä vaiheessa kautta yksikään joukkue pelaa.

Yleisölle esitellään siis huippukuntoiset joukkueet ja raikasta lentopalloa. Viime viikkoina on kentillä nähty vajaita kokoonpanoja. Koronapandemia ei ole meitä vieläkään jättänyt rauhaan. Puolivälieriin mentäessä pelaajat ovat toivottavasti tervehtyneet ja kaikki joukkueet pääsevät mittelemään haluamillaan miehistöillä. Nyt jos koskaan kannattaa saapua Akaan Toijalan taajamaan ja kysellä alkuasukkailta: Missä täällä se Monari oikein on? Perjantaina 11.3.2022 klo 18.30 alkaen lyödään palloa parkettiin oikein talkoilla.

OTTELURAPORTTI: VALEPA - AKAA-VOLLEY

valepa-av-upi-web.jpg

(6.3.22, Harri Mattila) -- Sastamalassa nähtiin sunnuntaina kaksijakoinen Mestaruusliigan lentopallo-ottelu. Isäntäjoukkue VaLePa nosti tasoaan kahden hävityn erän jälkeen ja vei viisieräisen trillerin 3-2 (23-25, 21-25, 25-15, 25-22, 15-12).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Joukkueet välttivät virheet ja takoivat pisteitä vuoron perään aina tilanteeseen 13-13. VaLePan verkkovirheen jälkeen Akaa-Volley otti kuskin paikan ja johti parhaimmillaan jo 14-19. Lopulta erä ratkesi VaLePan yleispelaaja Jiri Hännisen pallonkäsittelyvirheeseen. (VaLePan raportti
Mestaruusliigan sivuilla). LEHDTIL / MARKKU RUONALAN PELIKUVAT /  JÄLKILÄHETYS