top of page

AJ Fonte Bastardo oli kotisalissaan liian vahva

Akaa-Volleyn ensi esiintyminen eurokentillä ei ollut täydellinen epäonnistuminen.

- Meillä oli hetkemme sekä ensimmäisessä että kolmannessa erässä. Emme kuitenkaan pystyneet käyttämään tilasuutta hyväksemme, manasi valmentaja Olli Kunnari.

AJ Fonte Bastardo voitti Challenge Cupin ensimmäisen kierroksen ottelun lukemin 3 - 0 (26-24,25-18,25-20) ja lattoi Akaa-Volleyn selkä seinää vasten. Joukkueet kohtaavat uudelleen Akaa Areenalla ensi keskiviikkona ja jatkoon päästäkseen akaalaisten olisi väännettävä neljä erävoittoa: ensin itse ottelu 3-0 tai 3-1 ja perään ns. kultainen erä.

Päättyy keskiviikon ottelu niin tai näin, tiukka taistelu tullaan näkemään.

- Uskon, että kotisalissa voitamme syöttö- vastaanottopelin, joka on olennainen osa lentopallo-ottelua, pohtii Kunnari.

Azorien Terceiran saarella pelatun ensimmäisen osa-ottelun pidempi raportti on luettavissa Akaan Seutu -lehdestä: https://akaanseutu.fi/2022/11/10/akaa-volley-ei-menestynyt-aj-fonte-bastardon-hornankattilassa-azorilaisjoukkue-pommitti-voittoon-assilla-ja-kovilla-hyokkayksilla/

Anton Välimaan juju yllätti sekä korkealle ilmaan nousseen Petteri Tyynismaan kuin Fonte Bastardon puolustuksen.