top of page

Akaa-Volley mukana kesän maajoukkuetoiminnassa

Heinäkuu on hiljainen mitä tulee Akaa-Volleyn treenaamiseen. Jokainen peluri hoitaa peruskuntoharjoittelua omien mieltymystensä mukaan. Toki Rouvalin Niko on laatinut voimaharjoittelua koskevat ohjeet jokaiselle. Kuukausi on tärkeä ensi kautta ajatellen. Nyt tullaan Mestaruusliigassa pelaamaan nelinkertainen sarja ja lisäksi Suomen Cup ja viime kauden mukaisesti Akaa-Volley on mukana myös Euroopan lentopalloliiton Challenge Cupissa. Kuntopohjan on siis oltava kunnossa heti syksystä lähtien.


Kesä on pyhitetty arvoturnauksille. Niinpä Akaa-Volleyn valmentajat ja osa pelaajista ovat kiireisiä, vaikka oman seuran harjoitukset ovatkin tauolla.


Olli Kunnari on viemässä miesten maajoukkuetta kohti heinäkuun lopulla pelattavia ystävyysotteluita Bulgariaa vastaan. Huhupuheiden mukaan kamppailut toteutuisivat Salossa, mutta vielä asiasta ei ole tiedotettu virallisesti.


Hasse Mattila on parhaillaan tietokoneensa kanssa nuorten maajoukkueen matkassa Bulgarian Sofiassa. Siellä pelataan U18 -vuotiaiden EM-turnaus, jossa Suomi saavutti hienon 3-2 -voiton avausottelussaan Turkkia vastaan. Lisää tuosta turnauksesta lentopalloliiton sivuilla:


Elo-syyskuun vaihteessa pelataan U20 -vuotiaiden EM-turnaus Serbiassa. Siellä nähdään kentällä useita tuoreita Akaa-Volleyn pelimiehiä. Ville Kuukasjärvi hioo passiensa tarkkuutta, Aaro Paananen yrittää pitää vastustajien hyökkääjiä kurissa ja Oskari Sarajärvi takoo palloa yleispelaajan tontiltaan.


Vaikka Mestaruusliiga on siis tauolla, Akaa-Volleyn väellä riittää seurattavaa!
22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page