top of page

Akaa-Volley sai rosteriinsa toisen liberon

Lentopallon Mestaruusliigan kausi käynnistyy Akaa-Volleyn osalta kolmen viikon kuluttua. Joukkue kohtaa sarjatulokas KYKY-BETSETin Vilppulassa perjantaina 2.9. Kuusikkotreenit ja harjoitusottelut ovat myös täydessä käynnissä.


- Ensi viikolla saamme näillä näkymin myös iranilaiset Suomeen. Joukkueen pitäisi olla kokonaisuudessaan kasassa juurikin perjantaina 2.9., kun kohtaamme sarjatulokas KYKY-BETSETin Vilppulassa, Parkkivuoren urheilutalolla. Ottelu alkaa kello 18.30, mainostaa Akaa-Volleyn päävalmentajana jatkava Olli Kunnari.


Viime lauantaina vietettiin Lempäälän Ideaparkissa lentopallopäivää. Pirkanmaalaisten lentopalloseurojen lisäksi tapahtumassa esiteltiin myös Akaa-Volleyn viimeisin sopimuspelaaja. Libero Konsta Karjalainen siirtyy seuraan Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkueesta.


Napapiiriltä Tampereelle opiskelemaan

Konsta Karjalainen aloitti lentopalloilun jo F-junioreissa. Seurana oli Napapiirin Palloketut ja valmentajana oma isä Ari Karjalainen.

- Jalkapalloakin junnuna pelasin FC Lynx-nimisessä seurassa. Lieneekö enää olemassa koko seuraa, pohtii 24-vuotias teekkari.


Konsta Karjalainen pääsi jo jakamaan nimikirjoituksia Idea Parkin lentopallotapahtumassa.

Karjalainen on kolmen vuoden ajan opiskellut sähkötekniikkaa Tampereen yliopistossa. Nyt työn alla on tekniikan kandidaatin työ signaalinkäsittelyn ja koneoppimisen alalta.


Karjalainen on pääosan tähänastisesta urastaan uurastanut yleispelaajan paikalla. Vasta viime talvena mies istutettiin Iskussa liberon tontille. Siirto saattaa olla lentopalloilijaksi lyhyehkölle 183 senttiselle miehelle paras ratkaisu.


- Kyllä onnistuneet puolustukset maistuvat makealta. Vastaanotto on luonnollisesti tärkeä osa peliä, mutta se on kuitenkin enemmän sellaista rutiinia kuin yllättävät puolustuspallot, tunnustaa Karjalainen.


Kunnianhimoinen libero tavoittelee Akaa-Volleyssa runsasta peliaikaa. Kilpailijana on niin ikään uusi tuttavuus, kanadalainen Eliah Risso.


- Kyllä kentälle tekee mieli. Tulin Akaa-Volleyn mukaan paitsi hyvän valmennuksen, niin ennen kaikkea tasokkaan rosterin vuoksi. Uskon, että kovissa treeneissä ja hyvien pelimiesten parissa kehityn itsekin parhaiten.


Karjalainen lähtee tavoittelemaan Akaa-Volleyssa ensi kevään finaalipelejä.

- Kulta maistuisi tosi hienolta, hymyilee myöhemmin ulkomaille ammattilaiseksi pyrkivä libero.

221 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page