top of page

Akaa-Volleyn pikkujoulut jatkuvat lauantaina – Savo Volley vieraana

Ensi lauantaina jatketaan Akaa Areenalla pikkujoulujuhlia. On tonttulakki poikineen, trubaduuri rallattaa, joulupukkikin saattaa vierailla ja kaikki ovat luonnollisesti kilttejä – toivottavasti myös vieraaksi saapuva Savo Volley  ; )


Tämänkertainen otteluennakko haki inspiraationsa jo legendaksi kasvaneen urheilutoimittaja Mikko Hannulan tavasta lainata laulujen sanoja selostuksensa tueksi. Koska lähestymme joulua, lainaamme joululauluista.


Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa – ja itse asiassa koko Akaan kaupungissa. Metsissäkin on jo niin paljon lunta, että suksimaan pääsee. Mutta Akaa-Volleyn ja Savo Volleyn karpaasit eivät paljoa lumesta ja pakkasesta perusta. Akaa Areenalla on lämmin tunnelma ja ottelun päätuomari viheltää avauskuusikot kehiin tasan klo 17.  Jonkin verran on köhää liikkeellä – saapi nähdä, ketkä ovat pelikuntoisia.


Kylmä voisko nyt olla kellä? Tuskinpa muilla kuin areenan ulko-ovella makkarakioskia pitävällä aina niin palvelualttiilla henkilökunnalla. Kiitos heille! Käy lämmin henkäys talvisäässä.


Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari oli viime viikonvaihteen suuri sankari kotikulmillaan Sastamalassa. Hänelle voimme lähettää viestin: ”Sä tähdistä kirkkain nyt loisteesi luo myös Savon valmentaja Timo Tolvasen ylle.” Kotiyleisö varmasti mielellään näkisi, että tuo loiste jopa sokaisisi Tolvasen ainakin ajoittain.


Tiedämme, että molemmille valmentajille ottelusta kelpaa vain voitto. Kohteliaat herrasmiehet todennäköisesti kuitenkin haastattelussa vannovat, etteivät kaipaa valtaa eikä kultaakaan, vaan rauhaa päälle maan. Rauhantoiveen uskomme, mutta mitenkähän mahtaa tuon kullan kanssa olla?


Savo Volley on aloittanut liigakauden ikään kuin takamatkalta. Sillä on vähemmän pelattuja otteluita takanaan kuin muilla ja siksi sen nimekkäät - ja myös varsin iskukykyiset - pelaajat eivät ole nousseet liiaksi näkyviin kauden tilastoissa. Nyt maajoukkuehakkuri Joonas Jokela ja slovakialainen keskipelaaja Jacub Kovac ovat kuitenkin jo ilmaantuneet listoille pelipaikkojensa viiden parhaan joukkoon. Nämä herrat kun pääsevät lauantaina vauhtiin, niin toivottavasti akaalaispelaajat ovat valmiita, ettei tarvitse jälkeenpäin kysellä: Miks hämmästyitte säikähtäin?


Akaa-Volley lähtee lauantain koitokseen torstai-iltana pelatun CEV Challenge Cupin ottelun rasittamana. Mutta eipä hätää; On Erkki laittanut kystä kyllä. Niin Mikko Räsänen kuin muutkin ovat energiaa täynnä ja valmiina kurittamaan Savon vastaanottoa ankarilla syötöillään. Hommat niin myös lauantaina hoidellaan.


Akaa-Volleyn kapteeni Panu Pitkänen toivottaa Savo Volleyn tervetulleeksi lämpimään Akaa Areenaan: ”Kunhan tässä pari matsia vielä rykäistään, niin sitten me käymme joulun viettohon taas kuusin kynttilöin.”


Myös runsaslukuinen yleisö kutsutaan mukaan jouluiseen tunnelmaan. Arkihuolesi kaikki heitä ja saavu paikan päälle hyvissä ajoin. Ottelu alkaa klo 17 ja siksipä päätuomari Juha Savinainen kuuluttaa: ”Kello löi jo viisi, jätkät herätkää!”
Lauantaina voi Akaa Areenalla bongata mionenlaisia tonttuja.

143 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page