top of page

Bem-vindo! AJ Fonte Bastardo

Keskiviikkona Akaa Areenalla kuullaan harvinaista murretta, kun AJ Fonte Bastardo saapuu Azoreilta haastamaan Akaa-Volleyn Challenge Cupin avauskirroksen toisessa osaottelussa. Englantiahan kuulee Mestaruusliigaotteluissa tämän tästä. Mutta portugalia harvemmin ja Fonte Bastardon kokoonpanossa on niin monta portugalilaista ja brasilialaista, että sekin on varmasti käytössä.


Joka tapauksessa Akaassa nähdään huipputason lentopalloa kaikilla mausteilla höystettynä. Tiedämme hyvin, että Akaa-Volley kykenee parhaimmillaan horjuttamaan joukkuetta kuin joukkuetta - kuten VaLePa ja Raision Loimu voivat todistaa. Mutta viime viikolla Fonte Bastardo osoitti, että kun sen syöttöpeli kulkee (9 ässää), akaalaiset ovat vaikeuksissa. Kotisali tuo tässä suhteessa Akaa-Volleylle etua, joka tulee keskiviikkona hyödyntää täysimääräisesti.


Eiköhän mennä kaikki nauttimaan Akaa Areenan tunnelmaa ja kannustetaan Akaa-Volley 3-0 tai 3-1 voittoon. Mikäs sen hienompaa, kun otteluparin voittaja ratkeaisi vasta kultaisessa erässä!


Tässä on yleispelaaja João Noleto. Viime viikolla mies kirjautti kolmessa erässä tilastoihin lukemat 19/+13! Hänet on pakko kesyttää Akaa Areenalla keskiviikkona klo 18.30 alkavassa Challenge Cup -pelissä.
162 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

댓글


bottom of page