top of page

Elijah Risso valmiina kauden alkuun

Voitto Köykän isoihin saappaisiin rapakon takaa saapunut Elijah Risso on ollut Suomessa muutaman viikon ja on jo nyt rakastunut sekä maahamme että suomalaisiin. Loistava alku mestaruusjahdille!

- Olen kertonut ystävilleni, että tunnen olevani kuin toisessa kodissa. Kaikki on sujunut lutvikkaasti (englanniksi smoothly ; ) ). Akaa-Volley tuntuu olevan hyvin organisoitu seura ja pelaajat tulevat hienosti toimeen keskenään. Ei mitään valitettavaa.


Sopeutumista helpottaa samanlainen sää kuin Risson kotikaupungissa Kanadan Kelownassa.

- Ehkä kotona olisi tähän aikaan vuodesta jopa hieman kylmempää kuin Akaassa, pohtii pian 25-vuotias libero.


Myös suomalainen yksinkertainen ruoka sopii valikoivaksi syöjäksi tunnustautuvalle iloiselle kanadalaiselle. Kelowna on viitisen kertaa suurempi kuin Akaa. Onko miehellä ollut ongelmia kuluttaa vapaa-aikaansa?

- Katselen laidasta laitaan kaikkea urheilua töllöstä ja pelaan videopelejä. Treenien välillä pitää levätä. Vielä ei aika ole tullut pitkäksi. Muutama aika menee vielä ennen kuin atapaan sukulaisia tai kanadalaisia kavereitani. Isäni (aikoinaan ammatikseen lentopalloa pelannut Dave Risso) suunnittelee vierailua helmikuulle ja yksi ystävistäni haluaisi vierailla Rovaniemellä – samalla voisi poiketa täälläkin.


Sunnuntaina 25.9. alkaa Mestaruusliigakausi Kyyjärvellä (Ruutu + -palvelu klo 17!). Elijah kertoo odottavansa kauden starttia jännittyneenä.

- En malta odottaa tosikoitosten alkamista. Kiitän Akaan faneja jo etukäteen. Eiköhän oteta mestaruus tavoitteeksi, päättää joukkueemme uusi libero ja hymyilee leveästi.


Faneille muistutukseksi: Elijah on aiemmin pelannut passarina. Kannattaa siis tarkkailla miehen kykyjä ruokkia Akaa-Volleyn hyökkääjiä. Liberon passikyvyt ovat suuressa arvossa nykylentopallossa.273 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page