top of page

Hurrikaani kaatui toistamiseen 3 - 1

Viime kevään pronssitaistelun Akaa-Volleylle niukasti hävinnyt Hurrikaani Loimaa vieraili Akaa Areenassa lauantaina. Joukkueet kohtasivat toisensa toistamiseen liigakauteen valmistavassa harjoitusottelussa. Perjantain tapaan Akaa-Volley oli parempi lukemin 3 - 1. Tällaisten otteluiden luonteesen kuuluu pelaajien kierrättäminen. Hurrikaani käyttyikin hyväkseen koko rosteriaan. Akaa-Volley antoi huilipäivän kanadalaislibero Elijah Rissolle ja passari Mauri Kurpalle. Siis mille Kurpalle? Eihän miestä näy Akaan sopimuspelaajien joukossa.

- Ei minulla ole sopimusta alkavalle kaudelle yhdenkään seuran kanssa. Olen Akaassa aputöissä toistaiseksi, selitti Kurppa.

Aputyöt viittavat passari Saku Tuomivaaraan, jolla on lievän nilkkavamman vuoksi hyppäämiskielto voimassa vielä jonkin aikaa.

Myös yleispelaaja Nico Nurmesniemi jatkaa vielä jonkin aikaa jalkansa kuntouttamista ja istui vaihtopenkillä verryttelyasu päällään.


Nuoret Jere Tikkala ja Petteri Tyynismaa kuuluvat Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka osallistuu EM-lopputurnaukseen vielä syyskuussa. Tikkala joutuu ylioppilaskirjoitusten vuoksi jättämään turnauksen väliin, mutta Tyynismaa lähtee puolustamaan sinivalkoisia värejä Italiaan.

- Valitettavasti joukkueemme ykköspassari Ilja Ivanov loukkasi sormensa eikä pääse turnaukseen. Leevi Väänänen (Kuortane) ja Oleksii Bulgyn (TuTo) ovat pelinrakentajiamme. Oleksii ei ole harjoitellut joukkueen kanssa ja on siten meille kaikille vieras. Ensi viikon alussa kokoonnumme vielä Varalaan hiomaan kuvioita, joten hänkin tulee tutuksi, valistaa Tyynismaa.


Lauantain ottelun kuningas oli Akaan hakkuri Ali Fazli. Mies takoi kolmessa erässä lukemat 19/+14.203 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page