top of page

Hurrikaani riepottelee Akaa-Volleyta ensi lauantaina - vai riepotteleeko?

Ai, mitä herkkua tarjolla!


Jos minä olisin nimeltäni Anja, Anita tai Anniina, olisin juuri nyt aivan täpinöissäni. Omalle nimipäivälle osuu lentopallon Mestaruusliigan peli Akaa-Volley vastaan Hurrikaani Loimaa. Maiskis! Puolisoni tai ystäväni on varmaan ostanut minulle jo ennakkoon lipun tähän koko Lounais-Suomea tärisyttävään koitokseen.


Myös Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari odottaa lauantain ottelua mielenkiinnolla.

- Hurrikaani on tällä kaudella mielenkiintoinen vastustaja. Mikko Suomalainen on ainoa viime vuosituhannella syntynyt pelaaja. Muut ovat 2000-luvun tuotteita. Kehityskelpoinen nippu, joka varmasti parantaa otteitaan kauden mittaan.


Akaa-Volleyn ehkä varmin pelaaja on ollut keskipelaaja Sauli (Sinko) Sinkkonen. Maajoukkueenkin avauskuusikkoon jo pitkään lukeutunut Sinko pyöräytti nilkkansa viime viikonloppuna Siilinjärvellä. Loukkaantuminen sattui jo ottelun neljännessä pallossa, joten sen pelättiin vaikuttavan ratkaisevasti ottelun lopputulokseen.


Toisin kuitenkin kävi. Onneksi Akaa-Volleyn keskiosasto on vahva tälläkin kaudella. Nuorten maajoukkueessa edukseen esiintynyt Petteri Tyynismaa on Akaa-Volleyn rosterissa. Nuori mies paikkasi Siilinjärvellä Sinkon jättämän aukon kiitettävästi. Hän on varmasti valmis kohtaamaan Hurrikaani Loimaan hyökkääjät ja torjujat myös tulevana lauantaina.


Oman mielenkiintonsa odotettavissa olevaan tiukkaan otatukseen tuo Hurrikaanin uusi yleispelaaja, joka hankittiin paikkamaan muille maille vierahille matkannutta Luka Marttilaa. Slovenialainen 19-vuotias Adrián Petruf pelaa ensimmäisen mestaruusliigapelinsä Akaa Areenalla. Kuinka hyvin passari Santeri Välimaa löytää 199-senttisen laiturin lyöntikäden? Entä vapiseeko nuoren miehen hiha Akaa-Volleyn kovien syöttöjen paineessa?


Petrufin tulo saviseudulle helpottaa Hurrikaanin valmentaja Jussi Heinon murheita jonkin verran. Marttilan lähdön lisäksi Aleksi Muukkonen on ollut pois kentiltä jonkin aikaa. Muukkonen koki Sinkkosen kohtalon pari viikkoa aiemmin. Hurrikaanin tiedotus ei tietenkään ole raportoinut miehen nilkan kuntoutumisesta seuran verkkosivuilla. Kunnari joukkoineen joutunee varautumaan myös siihen, että luottolaituri ilmestyy Akaa Areenaan pelikengät jalassaan.


Joka tapauksessa: Nyt on todellinen herkkupala tarjolla lentopallon ystäville – ja muillekin! Kipin kapin lauantaina Akaa Areenalle. Tuomari viheltää pilliinsä klo 17. Lippuja ennakkoon Kuntoaskel Oy:stä ja Toijalan Nesteeltä. Pelin näkee myös Ruutu-palvelusta, mutta paikan päällä on se ainutlaatuinen tunnelma.


Jussi Heino teki Akaa-Volleyn kuvioista tarkkoja muistiinpanoja, kun Hurrikaani vieraili Akaa Areenalla 10.9. harjoitusottelun merkeissä.Harri Mattila

275 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page