top of page

Ilja rakentaa Akaa-Volleyn hyökkäyspeliä jatkossakin

Nuoresta iästään - heinäkuussa 21 vuotta - huolimatta Akaa-Volleyn passari Ilja Ivanovilla on takanaan jo viisi kautta Mestaruusliigassa. Vuosi sitten maajoukkuepassari Fedor Ivanovin pikkuveli teki Akaa-Volleyn kanssa kaksivuotisen sopimuksen, joka sisälsi ulkomaanpykälän ensimmäisen kauden jälkeen. Tuo pykälä raukesi toukokuussa ja näin 192-senttinen passari nähdään Akaan sinivalkoisessa edustusasussa myös tulevalla kaudella.


Kotimaisemissaan Pielavedellä loppukevään viihtynyt Ivanov on keskittynyt lähinnä fysiikkansa kehittämiseen.

-          Punttisalilla olen viihtynyt. Niko Rouvalin laatiman harjoitusohjelman mukaan ollaan menty.  Tuntuu siltä, että jo nyt olen paremmassa kunnossa kuin kauden päätyttyä. Ja onhan tässä vielä kuukausia aikaa ennen kauden alkua. Lisäksi aerobista treeniä tulee tenniskentällä, paljastaa Ivanov.


Maajoukkue kiehtoo, mutta vielä on töitä tehtävänä.

-          Sain mielestäni viime kaudella rutkasti lisää varmuutta passipeliini ja se toi mukanaan tärkeää itseluottamusta. Mutta en edelleenkään ole tyytyväinen passien tarkkuuteen aivan perustilanteissa. Paljon on vielä kehitettävää. Uskon kuitenkin parantuneen fysiikan vievän etenkin puolustuspeliäni eteenpäin, laskee Ivanov.


Kesäkuun lopulla Akaaseen palaava passari on pitänyt pallotuntumaa yllä Suomen liigassa aikoinaan niin ikään passarina menestyneen isänsä Sergei Ivanovin kanssa.

-          Olen myös käynyt Savo Volleyn treeneissä aina välillä ja pelaillut tällä Pielavedellä niin sanotulla pappavuorolla, nauraa Ivanov.


Tähän asti Ivanov on vuodesta toiseen kuulunut joukkueensa nuorisokaartiin. Ensi kaudella Akaa-Volleyn rosterissa on tällä tietoa viisi nuorempaa pelaajaa.

-          Kovin mielenkiintoiselta miehistö nyt näyttää. Kunhan saadaan elokuussa koko remmi kasaan ja kuusikkotreenit käyntiin, niin uskon, että hauskaa tulee olemaan.


Kunnianhimoinen passari lähettää lopuksi terveisensä Akaa-Volleyn faneille.

-          Ensinnäkin isot kiitokset menneestä kaudesta. Kannustava yleisö on todellakin kuin yksi ylimääräinen pelaaja kentällä. Toivottavasti kaikki löytävät katsomoon myös tulevalla kaudella. Teille faneille me haluamme kultamitalit voittaa ensi keväänä.Passipelin lisäksi Ilja myös hyökkää mielellään.

133 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page