top of page

Ja tanssi jatkuu!

Lentopallo on pyöreä – ja kun Olli Kunnarilla ja Mikko Keskisipilällä kummallakin on taito laatia joukkueidensa väliseen taistoon ihan omat kuviot, puolivälierät jatkuvat mielenkiintoisina. Nähdäänkö keskiviikkona Akaa Areenassa verkolla minkämoista humppaa?


Kapellimestarit ovat siis selvillä: Kunnari ja Keskisipilä heiluttavat tahtipuikkojaan – toivottavasti kiivaasti, mutta viisaasti. Siis niin, ettei tilaisuuden vahtimestarin – sen, jolla on pilli suussa ja lopullinen sana joka pallon lopullisesta tuomiosta – tarvitse kaivaa minkään värisiä lappuja taskustaan.


Mutta kuka vie ja kuka vikisee? Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Greg Petty järjesti melkoisen rumban syöttöviivalla. Ja toisessa kiihkeitä latinalaisia rytmejä esitteli Tiikerien Jere Mäkinen. Hollihaassa nähty lentopallotanssi osoitti myös, ettei alkutahtien onnistuminen kerro mitään siitä, kuka on haka viimeisten nuottien lukemisessa.


Pakko päästä ajoissa pelipaikoille! Eiköhän täytetä Akaa Areenan katsomo ja järjestetä ottelun arvoinen konsertti. Mikäli Kokkolassa nähty kahden viimeisen erän kiihko jatkuu, ei Antonin huuto ole kuin pieni pihahdus Areenan seiniltä kaikuvassa kuorolaulannassa. Tapaamisiin viimeistään klo 18.30, kun karkelot käynnistyvät.158 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page