top of page

Keskiviikkona Akaa-Volley kaipaa kaiken mahdollisen tuen

Raision Loimun alkukauden saldo on tyrmäävä: 21 voitettua erää ja vain neljä hävittyä! Tuskin yksikään vedonlyöjä on arvioinut perinteikkään Loimun näin vahvaa otetta ja sijoitusta sarjan piikkipaikalla. Seuraavaksi joukkueen tason mittaa Akaa-Volley, joka isännöi Loimua keskiviikkona 2.11. klo 18.30.


Kuusi kultaista, kaksi hopeista ja seitsemän pronssista SM-mitalia ja kaikkiaan 46 kautta yhtäjaksoisesti maan korkeimmalla sarjatasolla. Meriittejä kerrakseen on Akaa Areenaan saapuvalla Loimulla.


Kun joukkue pitää halussaan alkaneen liigakauden kärkipaikkaa, luulisi Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnarin otsalla kimaltavan hikipisara, jos toinenkin.

- Kovakuntoinen sarjakärkihän sieltä tulee. Luvassa on mielenkiintoinen ottelu, hymyilee Kunnari eikä hikeä näy missään.


Mikä sitten voisi ratkaista keskiviikon koitoksen jommankumman eduksi?


Joukkueiden hakkurit ovat liigan eliittiä. Loimun Joonas Jokela on alkukaudesta ollut pitelemätön ja joukkueensa ehkä tärkein lenkki. Viime kaudella Loimua edustanut ja nyt Akaa-Volleyn sinivalkoisessa edustusasussa palloa takova Ali Fazli leijaille niin korkealla, ettei Suomesta montaa sellaista torjuntaa löydy, joka yltäisi pallojen tielle.


Myös joukkueiden keskipelin seuraaminen kannattaa Akaa Areenan illassa. Akaan Panu Pitkänen on vuosia kuulunut liigan torjujien eliittiin. Loimulle on löytynyt Argentiinasta herrasmies nimeltä Joaquin Layus, joka pitää tällä hetkellä torjuntatilaston neljättä sijaa hallussaan. Layus on tosin pari viimeistä peliä viihtynyt siviilit päällä Loimun vaihtopenkillä. Mutta sama tilanne on Akaa-Volleyn maajoukkuekeskari Sauli Sinkkosella. Sairasloma jatkui ainakin lauantaina Kokkolassa.


Entä sitten liberot, Akaa-Volleyn Elijah Risso ja Loimun Esko Vuorinen kulkevat rinta rinnan PROLibero-kisassa.


Eihän näistä joukkueista saa selvää paperilla. Pakko matkata keskiviikkona Akaaseen ja katsoa paikan päällä, kun kaksi kovakuntoista nippua vääntää sarjapisteistä!


Torjuntojen lisäksi Akaa-Volleyn kapteeni Pitkänen osallistuu luonnollisesti myös puolustuspelaamiseen ; )
Lippuja ennakkoon Kuntoaskel Oy:stä sieltä Viialan Keskuskadulta ja Toijalan Neste-huoltikselta.

169 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page