top of page

Kuka on Mohammedreza Beyk?

Lentopalloammattilainen Mohammedreza Beyk vahvistaa Akaa-Volleyn yleispelaajaosastoa sunnuntaina alkavalla Mestaruusliigakaudella. Kaksimetrinen ja 95-kiloinen iranilainen haluaa fanien kutsuvan häntä nimellä Beik.


- Tulen Iranin Mashhadista, jossa alotin lentopalloilun Mizan Khorasan -nimisessä seurassa. Valmentajani olivat Mr. Seyedzadeh ja Jafar Attarzadeh. Itse asiassa aloitin voimistelijana jo 9 -vuotiaana ja 11 -ikäisestä eteenpäin viiden vuoden ajan harjoitin taekwondoa menestyksellä. Vasta 16-vuotiaana aloitin lentopalloilun tosissaan.


Beikin isä on jo edesmennyt, mutta äitinsä on kotonaan ja hoitaa vasta 5-vuotiasta Beikin nuorinta sisarta. Kaikkiaan 22-vuotiaalla Beikillä on kolme siskoa. Veljiä ei ole siunaantunut.


- Minulla on 'diploma in physical education', mutta en ole vielä päättänyt, mitä teen lentopallouran jälkeen. Nyt keskityn täysillä tähän. Haluan jonakin päivänä edustaa Irania Olympialaisissa ja päästä siis ihan korkeimmalle tasolle. Olen valmis tekemään töitä sen eteen.


Lentopallo on Iranissa suosittu urheilulaji ja Beikillä on maassaan runsas kannattajakunta, joka haluaa kuulla hänestä uutisia säännöllisesti.


Suomessa Beik on luonnollisesti tutustunut jo saunaan ja mielipide on arvattava: "Perfect!" Joulupukin tapaamiseen Rovaniemellä yleispelaaja suhtautuu varauksellisesti: "We have to wait and see."


Lopuksi poikamies (vink, vink) lähettää terveisiä Akaa-Volleyn faneille: "Toivottavasti fanit antavat meille täyden tukensa. Yhdessä voimme saada jotakin suurta aikaan. Joukkue kyllä lupaa tehdä parhaansa hyvän sijoituksen eteen."352 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page