top of page

Mikko vaihtaa maisemaa - Pozo jää Akaaseen

Akaa-Volleyn ensi kauden rosteri on viimeistelyä vaille valmis. Viimeisin uutinen koskee yleispelaajaosastoa.


Päättyneellä kaudella etenkin syöttöviivalla kunnostautunut Mikko Räsänen jättää Akaa-Volleyn kanssa tekemästään kahden vuoden sopimuksesta toisen käyttämättä. Päätös on pelaajan ja seuran yhdessä tekemä eikä sisällä mitään dramatiikkaa. Räsänen tunnetaan etenkin kovista hyppysyötöistään. Kauden 2023-24 runkosarjassa hän oli yleispelaajien ässätilaston ykkönen (40). Kaikkiaankin edellä oli vain kaksi hakkuria, Akaan Matěj Šmídl (53) ja Savon Joonas Jokela (42). VaLePan Urpo Sivula ylsi Räsäsen kanssa tasoihin.

Vuonna 2000 syntynyt ja 135 liigaottelun Räsänen on pelaaja parhaassa iässään, joten yhteydenottoja varmasti tulee usealta suunnalta.


Sen sijaan Sebastian Pozo Hernandez ilahduttaa Akaa-Volleyn faneja myös ensi kaudella. Pozo on vasta 22-vuotias ja ilmoitti maaliskuussa Aamulehdessä julkaistussa (https://www.aamulehti.fi/urheilu/art-2000010316906.html) artikkelissa hamuavansa maajoukkueeseen ja muutaman vuoden sisään myös ulkomaille. Mikäpä on parempi ratkaisu kuin tehdä sopimus Akaa-Volleyn kanssa. Joukkueen ruorissa kun on maajoukkueen päävalmentaja Olli Kunnari. Näytön paikka!Sebastian Pozo Hernandez vahvistaa Akaa-Volleyn yleispelaajarintamaa myös tulevalla kaudella.


136 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page