top of page

'Paha' saapuu Akaa Areenalle

-          Tässä pari päivää mietitään ja valmistaudutaan ja palataan pahana salille, totesi hurrikaanivalmentaja Olli Kuoksa voitetun ensimmäisen finaalikohtaamisen jälkeen Loimaalla.


Siinähän se uhkaus on julki lausuttuna. Akaa-Volleyn on kyettävä parantamaan tiistai-iltana esitetystä, mikäli tuo ’paha’ halutaan päihittää. Ja se on akaalaisleirissä hyvin tiedossa.


-          Paljon jäi parannettavaa seuraavan otteluun, tunnusti Akaan valmentaja Olli Kunnari.


Ja pääosan Akaa-Volleyn hyökkäysvastuusta Loimaalla kantanut Matéj Šmídl säesti vieressä:

-          Hävisimme tänään. Se tarkoittaa paluuta treenisalille.


Tiistai-illassa Hurrikaanin keskipeli oli suorastaan häikäisevää. Etenkin amerikkalaisvahvistus Daenan Gyimah näytti, mistä menestyvä keskipelaaja on tehty. Pitkästä varresta, valtavasta kimmoisuudesta ja nopeista jaloista, on melkoisesti hyötyä, kun haluaa hallita peliä verkon keskellä.


Mutta harvemmin keskiosasto pääsee loistamaan, mikäli syöttöjen vastaanotto ei toimi. Tiistaina Hurrikaanin hihapeli oli selkeästi Akaa-Volleyn vastaavaa tarkempaa. Se antoi passari Santeri Välimaalle avaimet sekä Gyimahin että Miika Haapaniemen ruokkimiseen. Ja herrat kiittivät.


Mitä siis perjantaina Akaa Areenalla tullaan näkemään? Aivan varmasti Akaa-Volleyn tunnetusti kova syöttöpeli on kotisalissa merkittävässä roolissa. Hurrikaanin vastaanottoa on saatava rikottua, jos tiistain kaltainen vyöry keskisektorilta halutaan välttää.


Kummallekin joukkueelle jäi parannettavaa laitahyökkäysiin. Valmentajat hakevat varmasti lääkkeitä laitojen tiistai-illan vaisuuteen. Siinä on toinen seurattava seikka perjantain pelissä. Kuka hyökkää ja mistä?


Akaa Areenalla otetaan nyt käyttöön europelien tapaan koko katsomokapasiteetti. Kun lehtereille mahtuu yli 1500 katsojaa, tunnelma tulee olemaan katossa. Ei muuta kuin paikan päälle – ja ajoissa! Ottelu alkaa klo 18.30.


Ja jos perjantai-ilta on jo varattuna muihin rientoihin, niin lentopalloherkkua pääsee maistelemaan myös lauantaina. Pelipaikkana jälleen Akaa Areena, vastassa sama rakas Hurrikaani Loimaa ja aloitus klo 17.Olli potkii joukkuettaan parempiin suorituksiin finaalisarjan seuraavissa peleissä.

145 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page