top of page

Ratkaisut lähestyvät!

Kun Mestaruusliigan runkosarjassa on joukkueilla vielä neljästä viiteen ottelua jäljellä, kärkipään tilanne näyttää vakaalta. Akaa-Volley on VaLePan jälkeen kakkosena ja Raision Loimu vaanii akaalaisia kolmantena. Ensi lauantaina Akaa-Volley vierailee Raisiossa. Pelissä on panosta.


Vaikka teoriassa kärkikolmikon järjestys voi vielä muuttua, niin käytännössä tilanne lienee niin, 3 – 0 tai 3 – 1 voitto Loimusta turvaisi Akaa-Volleyn kakkossijan. Varmaa se ei ole. Pallo on pyöreä ja se on nähty moneen otteeseen kauden kuluessa.


Jossittelu ja ennakointi on kilpaurheilun suola. Jos siis oletamme, että mainitut kolme joukkuetta jakavat runkosarjan kärkipaikat, voimme seuravaksi spekuloida himoitun neljännen sija kohtalosta. Tuo sija takaisi puolivälieriin kotiedun, joka on tunnetusti varsin merkittävä joukkueurheilussa.


Tällä erää tuosta sijasta kilpailee peräti neljä joukkuetta, Karelian Hurmos (44 pistettä/25 peliä takana), Savo Volley (43/26), Kokkolan Tiikerit (42/26), Hurrikaani Loimaa (42/25). Sarjataulukko löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta Sarjataulukot - Mestaruusliiga. Runkosarjassa pelataan kaikkiaan 30 kierrosta, joten jaossa on vielä 12-15 pistettä joukkueesta riippuen. Kutkuttava tilanne!


Lisäksi viimeisestä pudotuspelipaikastakin taistellaan loppuun asti. Runkosarjan kahdeksatta sijaa tavoittelevat TUTO Volley (25/25), Perungan Pojat (25/27) ja Vantaan Ducks (23/26). Ducks on viimeisillä kierroksilla kerännyt eniten pisteitä ja tulee hakemaan niitä lisää Akaasta viikonpäästä lauantaina.


Lentopallo tarjoilee todella kiinnostavaa seurattavaa hiihdon MM-kisojen lomassa.


Minkälaiset muuvit Beik vielä kevään ratkaisupeleihin viritteleekään?
104 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page