top of page

Taas tarvitaan hurmosta myös katsomoon!

Lauantaina nähdään Akaa Areenalla lentopallon syöttökilpailu – vai nähdäänkö? Eiköhän mennä kaikki todistamaan tapahtumia. Ensimmäinen aloitussyöttö singahtaa areenan ilmatilaan melko tarkalleen klo 17.


Syöttökisan ennustamiseen on hyvinkin perusteita. Kun liigan runkosarja on edennyt jo yli puolivälin, alkavat jyvät erottua akanoista. Ja kun aloituksista puhutaan, todelliset kultajyvät löytyvät Karelian Hurmoksen rosterista. Mikko Räsäsen ja Eetu Häyrisen hypärit ovat tuottaneet joensuulaisille jo yhteensä 73 suoraa pistettä! Toki Akaa-Volleynkin kovakätiset osaavat hommansa. Greg on Räsäsen jälkeen ässätilaston kakkosena 35 pisteellä. Ja Beik, Ali ja Jere osaavat hekin hommansa.


Mutta, mutta… kuten Akaa-Volleyn viimeinen peli Raisiossa osoitti, ässät eivät välttämättä peliä ratkaise. Antonin, Saulin ja Valtterin leijasyötöt syövät usein vastustajan hyökkäystehoja vastustamattomasti. Kun vastaanotto sohii palloja useita metrejä verkosta irti, passit ovat helpommin luettavissa ja pallot siten torjuttavissa ja/tai puolustettavissa. Nyt täytyy tunnustaa, että en kunnolla muista Hurmoksen leijaspesialisteja, mutta lauantainahan tuo nähdään.


Joka tapauksessa, nyt on menneen keskiviikon tapaan Akaan kannattajakunnalla jälleen näytön paikka. Mestaruusliigan viikon otteluksi nimetty kamppailu tuo Hurmoksen kentälle ja kaipaa hurmosta myös katsomoon.


Ei muuta kuin sinivalkoista ylle ja Akaa Areenaan seuraamaan valtakunnan kärkitason lentopalloviihdettä. Lippuja ennakkoon Kuntoaskeleesta ja Toijalan Nesteeltä.


Myös Beikin hypäri on usein todella kova. Lauantaina hänenkin onnistumisiaan kaivataan.75 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page