top of page

Tiikerit tasoitti otteluvoitot Hollihaan hienossa tunnelmassa

Akaa-Volley suuntasi Kokkolaan puolivälieräsarjan toiseen osaotteluun täynnä perjantaisen kotivoiton tuomaa energiaa. Ensimmäinen erä näyttikin akaalaisittain liiankin hyvältä päättyen lukemiin 17-25.

Toiseen erään tiikerilauma kuitenkin heräsi valppaana vieden sen nimiinsä vielä selkeämmin mitä Akaa-Volley ensimmäisen.

Kahden varsin epätasaisen erän jälkeen Hollihaassa syttyi todellinen playoff-meininki. Kumpikin joukkue taisteli palloista viimeiseen asti ja puolustuspelin näyttävyys oli viihdyttävää seurattavaa verkon kummallakin puolella. Tiikerit johti kolmatta erää alkupuoliskolla varsin tukevasti, mutta "ässämies-Petty" syötti Akaa-Volleyn pian kahden pisteen tuntumaan. Erän loppu oli tasaista vääntöä, mutta Tiikerit pitivät otteensa loppuun asti: 3.erän loppulukemat olivat 25-23.

4.erään Akaa-Volley lähti taas hurjalla draivilla ja hetkessä taululla komeilivat lukemat 0-5. Viiden pisteen etumatka ei kuitenkaan kauaa pitänyt, kun Tiikerit kirivät tasoihin. Tästä syttyneenä Akaa-Volleyn Mohammadreza Beik syötti kaksi upeaa ässää tuttujen tuuletusten kera ja Akaa oli taas muutaman pisteen karkumatkalla. Piste pisteeltä tiikerilauma kuitenkin hivuttautui jälleen iholle ja lopulta ohi.

Ottelun parhaina palkittiin kotijoukkueelta erinomaisia otteita esittänyt Jere Mäkinen (21/+10) ja Akaa-Volleyn tähtihakkuri Ali Fazli (14/+6). Tilastojen valossa vahvan pelin pelasivat tiikerilaumasta myös Thiessen (14/+8) ja Leppälä (10/+10) sekä Akaa-Volleyn Beik (10/+6).

Kummankin joukkueen päävalmentajat korostivat lehdistötilaisuudessa katseen kääntämistä seuraavaan otteluun - keskiviikkona Akaassa voiton tulee viemään se, kumpi pystyy tämäniltaisen nollaamaan paremmin!

3. puolivälierä siis edessä heti ylihuomenna Akaa Areenalla! Nyt jos koskaan on pelissä panosta, tule siis kannustamaan Akaa-Volley voittoon klo 18.30 alkaen!

Joukkueen kapteeni Panu Pitkänen lähettää vielä vahvat terveiset kaikille Akaa-Volleyn faneille: "Nyt on aika nauttia kaikista tunteista mitä urheilu tarjoaa, tuumaakaan ei anneta periksi!"

Teksti: Jenna Koivu

Nyt ollaan todellisessa playoff-tunnelmassa: Akaa-Volley ja Kokkolan Tiikerit jatkaa sarjaa 1-1 tilanteesta keskiviikkona