top of page

Tiukoille se otti, mutta lopulta Loimu saatiin puhallettua sammuksiin

Keskiviikkoilta Akaa Areenalla venähti pitkäksi. Raision Loimu haluaa kynsin hampain pitää kiinni paikastaan Mestaruusliigan kärjessä. Voitosta voittoon alkukaudesta kulkenut Mika Rantasen valmentama joukkue kärsi Akaassa ensimmäisen tappionsa. Mutta se kaatui niin sanotusti saappaat jalassa.

Akaa-Volley voitti ottelun melkoisen vuoristoradan jälkeen lukemin 3 - 2 (23-25,25-19,20-25,25-22,15-12). Molemmat joukkueet loistivat ja rämpivät vuorotellen. Parhaiten tämä näkyi toisessa erässä, jossa Loimu kiri alussa 7 - 14 johtoon, mutta sitten homma keikahti päälaelleen. Olli Kunnarin suojatit heräsivät unestaan ja veivät loppuerän 18 - 5!

Akaalaisittain tärkeintä kuitenkin, että kaksi sarjapistettä kirjattiin kotijoukkueen sarakkeeseen. Aika usein tällä kaudella joukkueemme on kiivennyt taka-ajoasemista erä ja otteluvoittoihin. Hyvä signaali kevättä ajatellen?

Akaa-Volleyn otteluruuhka marraskuussa saa jatkoa jo nyt launantaina, kun se kohtaa Karelia Hurmoksen Joensuusssa. Ottelun alla joukkueet ovat sarjataulukossa (https://www.mestaruusliiga.fi/miehet/sarjataulukot.html) tasapistein kakkosena ja kolmosena. Hurmos on edellä paremman pistesuhteen voimin.

Ja ensi keskiviikkona Akaa-Volley on jälleen uuden edessä. Joukkue matkaa kautta aikain ensimmäiseen europeliin Portugalin Lajesissa. Vastassa on joukkue nimeltä Fonte Pastardo. Pyrimme välittämään ottelutunnelmia some-kanavilla.

Olli Kunnari pääsi keskiviikkona useaan otteeseen tuulettamaan railakkaasti ; )