top of page

TuTo Volley antoi muistutuksen

- Meidän rutiini ei vielä riitä pelien voittamiseen. Kentältä pitää löytyä paloa ja intohimoa, sanaili valmentaja Olli Kunnari median edessä.


TuTo Volley oli hetkeä aikaisemmin kaatanut Akaa Volleyn Turun Kupittaalla lukemin 3 - 2 (20-25,25-21,20-25,25-20,15-11). Näin tuli jälleen kerran osoitetuksi, että Mestaruusliiga on tällä kaudella ehkä tasaisempi kuin aikoihin. TuTo majailee edelleen sarjataulukon pohjilla ja Akaa-Volley puolestaan kakkospaikalla. Yhteenkään liigapeliin ei voi lähteä niin sanotusti 'takki auki'. Ylimielisyydestä ei Kupittaallakaan ollut kyse, mutta Kunnarin sanoin Akaa-Volleyn henkinen valmiustila ei ollut kohdillaan.


Yksi lauantai-illan hahmoista oli TuTon passari Akseli Lankinen. Maajoukkuepassari pyöritti isäntien peliä hienosti, vaikka joukkueen hihamiesten otteissa oli parantamisen varaa. Lisäksi Akaa-Volleytakin yhden kauden edustaneen Lankisen syöttö on ollut kaikille vastaanottajille myrkkyä jo aiemmin ja näyttää siltä, että mies on saanut siihen aina vaan lisää voimaa. Lauantai-illassa Lankinen pommitti neljä ässää.


Vasta puoli seitsemältä alkanut ottelu venyi siis viisieräiseksi. Ja sen päälle Beik ja Petty kutsuttiin vielä dopingtestiin. Joukkue pääsi kotiin vasta puolen yön jälkeen. Toivottavasti vire on siitä huolimatta parempi tänään sunnuntaina PerPoa vastaan.


Jere Tikkala oli yksi Akaa-Volleyn onnistujista Turussa.
72 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page