top of page

Uutiskanava virkistyy kauden alla

Mestaruusliigan kausi 2023-24 käynnistyy kahden viikon kuluttua ja Akaa-Volleyn ensimmäinen vastustaja on Herkullisesti VaLePa! Joukkue ja varmasti myös bussilastillinen äänekkäitä faneja suuntaa Sastamalaan lauantaina 30.9. klo 17 alkavaan vähintäänkin lämpimään, jollei peräti kuumaan mittelöön.


Sitä ennen Akaa-Volleyn melkoisesti uusiutunut miehistö kohtaa harjoitusotteluissa sekä Hurrikaanin että VaLePan. Loimaalaiset vierailivat tänään 15.9. Akaa Areenalla ja veivät viisieräisen kamppailun lukemin 2-3. Ottelu oli siinä mielessä erikoinen että molemmat onnistuivat vuorotellen muutaman pisteen putkien rakentamisessa. Akaalaisittain valitettavasti Hurrikaani vastasi viimeisestä pisteputkesta viidennen erän lopulla ja vei sen lukemin 9-15.


Kuten usein kauden alla, molemilla joukkueilla oli hieman hakemista hyökkäysrytmien löytämisessä. Passarien ja pallontappajien yhteistyö kaipaa vielä hiomista.

- Mutta eihän pelin pitäisikään vielä olla kuosissa. Kevään mitalipeleihin on kuukausia aikaa, toppuutteli lähes kaiken lentopallokentillä nähnyt Risto Lahti.


Perjantai-illan harjoituspelissä oli mukava tunnelma, kun paikalla oli lähes 300 katsojaa. Loimaaltakin oli tullut Hurrikaanifaneja enemmän kuin kourallinen. Näin molemmat joukkueet saivat kivasti kannustusta.


Akaa-Volleyn syöttökoneet näyttävät olevan kunnossa heti kauden alussa. Hurrikaania vastaan joukkue takoi yhdeksän ässää. Syöttöviivalla kunnostautui etenkin passari Ilja Ivanov, jolle kertyi 19 aloitusta ja kun kolmea ässää kohden tuli vain kolme virhettä, saldo on komea. Lisäksi akaalaiset voittivat torjunnat lukemin 14-8. Mikä ilahduttavinta, joukkueen kapteeni Panu Pitkänen on jälleen pääsemässä torjuntavireeseen. Hurrikaania vastaan keskipelaaja napsi neljä torjuntapinnaa.


Lisäksi tilastoista voidaan poimia kaksi mielenkiintoista tietoa. Akaa-Volley voitti vastaanottoprosentit lukemin 52-37, jolle on hyvä rakentaa. Ja varmasti Hurrikaanin parhaana palkitun ex-akaalaisen Greg Pettyn suoritukset pitää mainita: lukemat 14/+6 kelpaavat varmasti Hurrikaanin uudelle valmentajalle, joka kantaa nimeä Olli Kuoksa.


Huomenna sitten klo 16 VaLePan kimppuun. Pelipaikkana samainen Akaa Areena. Ja jos haluat päästä joukkueen kanssa samaan valokuvaan, saavu paikalle ennen klo kolmea.


A-Volleyn juniorit hoitivat hienosti pallojen pyörityksen ja kentän kuivaamisen perjantain pelissä!90 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page