top of page

OTTELURAPORTTI: Akaa Volley voitti Karelian Hurmoksen 3-1

Päivitetty: 17. elok. 2022

Akaa-Volley antoi perjantai-illan lentopallon Mestaruusliigapelissä kotiyleisölleen, mitä se oli tullut hakemaan.

Akaa-Volley antoi perjantai-illan lentopallon Mestaruusliigapelissä kotiyleisölleen, mitä se oli tullut hakemaan. Ensimmäisen tahmean erän jälkeen joukkue oli pitelemätön ja vei sarjapisteet Karelian Hurmoksen kustannuksella lukemin 3-1 (17-25, 25-17, 25-17, 25-19).

“Pelaajan kommentti”

Akaalaiset ovat voittaneet neljä viimeistä peliä lukemin 3-1. Kotijoukkue aloitti tahmeasti. Sauli Sinkkonen hyökkäsi leveäksi, Urpo Sivula syötti verkkoon, Hurmoksen helpohko juju upposi keskelle Akaa-Volleyn puolustusta, Sivula hyökkäsi leveäksi - tilanne oli tuota pikaa 0-4. Kun Hurmos onnistui ensimmäisessä erässä vielä torjunnoissakin, Akaa-Volley ei missään vaiheessa päässyt niin sanotusti pelin päälle.

Vain Sinkkosen ilmavat hyökkäykset - seitsemän passia toi kuusi pistettä - estivät todellisen rökäletappion. Hurmoksen koko hyökkäyskalusto pääsi tilastoissa plussan puolelle.FANIKAMERA / PELIKUVAT / LEHDTIL