top of page

Jatkoon Challenge Cupissa?


Keskiviikkona se sitten ratkeaa. Akaa-Volleyn minimitavoite kauden europelien osalta on ollut selvitä cupin toiselle kierrokselle. Kaikki siitä eteenpäin on plussaa. Nyt ei kannata kuitenkaan mennä asioiden edelle, vaan keskittyä minimitavoitteen saavuttamiseen.


Viime viikolla Mariborissa nähtiin energinen ja taistelutahtoinen Akaa-Volley. Hyökkäys- ja torjuntatehot pohjustivat hyvät saumat OK Mariborin kypsyttämiseen myös kotiareenalla. Jos toivottavasti tuhatpäisen kotiyleisön edessä joukkue saa myös syöttökoneen kuntoon ja vastaanoton muutamaa pykälää paremmaksi, slovenialaisilla ei pitäisi olla mahdollisuuksia 0-3 tai 1-3 voittoon. Pallo on kuitenkin pyöreä, joten tuohonkin pitää olla varautunut. Jompikumpi tulos tarkoittaisi ylimääräisen erän pelaamista. Akaa-Volleyn voitto ja vielä 2-3 tappiokin tietäisi jatkopaikan varmistumista.


Otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella serbialaisen Ribnica Kraljevon.


Nyt tarvitaan siis joukkueelta vieraspeliin verrattuna ripaus lisää huolellisuutta ja kylmäpäisyyttä ja Akaa Areenan yleisöltä kaikki mahdollinen tuki. Europelit piristävät kummasti syksyn ja talven pimeydessä – eiköhän oteta suunta Akaa Areenalle keskiviikkona klo 18.30 alkavaan otteluun. Tunnelma europelissä on samaa luokkaa kuin Mestaruusliigan pudotuspeleissä keväällä.


Mariborissa Akaa-Volleyn tukena oli muutaman akaalaisen lisäksi Tsekeistä saapunut iskuryhmä (kuva: Heli Mattila)89 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page