top of page

Kiitos Oliver!

Päivitetty: 19. elok. 2022

Kun Oliver Lüütsepp vajaat kolme vuotta sitten saapui Suomeen ja Akaa-Volleyn verkkareihin, hymynsä oli leveä. Iloisuus ja valmentajan helposti lähestyttävä persoona tartutti innostuksen koko seura-aktiivien rinkiin kuin myös akaalaiseen lentopalloyleisöön.


- Oliverin kanssa oli miellyttävä keskustella muustakin kuin lentopallosta. Mutta eivät yhteistyöneuvottelutkaan olleet ikäviä. Oliver on avoin ja rehellinen. Miehen sanaan voi luottaa, tunnustaa Akaa-Volleyn puheenjohtaja Torsti Mahlanen.


Joukkueen manageri Risto Lahti peukuttaa vieressä.


- Monet ovat kysyneet Oliverin parasta saavutusta Akaa-Volleyn kanssa. Toki pelilliset asiat nousevat esiin. Nousimmehan kolmen vuoden kuluessa Mestaruusliigan parhaimmistoon. Mutta nostaisin seuran ammattimaisen otteen kehittymisen isosti Oliverin ansioksi. Tästä on hyvä jatkaa, kiittelee Risto.


Akaa-Volley Fan Club on somessa jo Oliveria kiitellyt. Todettakoon tässäkin yhteydessä kannattajakunnan kiitollisuus valmentajaa kohtaan. Unohtumattomia yhteisiä elämyksiä on piirretty fanien muistoihin.


Liigajoukkueen kapteeni Joni Mikkosen kiitokset Suomenlahden eteläpuolelle myötäilevät Mahlasen ja Lahden lausuntoja.


- Kiitin Oliveria jo Kokkolasta palatessa siitä, että hän vaati ammattimaisuutta koko organisaatiolta. Se kantaa Akaa-Volleyta tulevaisuuteen, pohtii Joni ja jatkaa:


- Oliverista huomasi heti alusta saakka, että innostusta ja kiinnostusta valmentamiseen riittää. Ja minusta hän itsekin kehittyi valmentajana täällä ollessaan.


Myös seuran tiedottaja Harri Mattila kiittää Oliveria.


- On miellyttävää, kun valmentaja avoimesti vastaa kysymyksiin. Yhden sanan murahduksien perusteella on vaikea kirjoittaa otteluraporttiin valmennuksen mielipidettä pelin kulusta.


Kiitokset vielä kerran Oliver! Ja kaikkea hyvää sinulle sekä valmennustyössä että yksityiselämässä.


Tapaamisiin, Akaa-Volleyn seuraorganisaatio

13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page